GT 730 ekran kartı fan değişiminden çalışmıyor

Ferit ucan

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 4 gün önce GT 730 fan problemi konusu açmıştım. Fanı değiştirmemi söylediler verdikleri linkten fan aldım ama şu an her şeyi taktım falan fan çalışmıyor.

Selam ekran kartının markası ve önceki fanını neden değiştirdiğini öğrenebilir miyim acaba?

MSI GT730 ekran kartı 4 GB DDR3 değiştirmemin sebebi ekran kartımın fanı dönüyordu ama tam dönmüyordu yani oyuna girince çok yavaş dönüyordu elimle ittirince fanı çok hızlı dönmeye başlıyordu sonra yine duruyordu zaten 15 dakika içinde ısınıp ekranda sinyal yok yazıyordu ne yapabilirim sizce.

önceki fanın üzerindeki kodu int aratın fan elinize gelsin. gelesiye kadar termal macun değişimi yapın

Önceki fanın üzerindeki kodu int aratın fan elinize gelsin. Gelesiye kadar termal macun değişimi yapın.

Apabiliceğim bir şey yok mu çünkü şu an bütçem kalmadı.
Önceki fanın üzerindeki kodu int aratın fan elinize gelsin. Gelesiye kadar termal macun değişimi yapın.

Taktığım pinlerden dolayı olabilir mi ekran kartına.
Selam ekran kartının markası ve önceki fanını neden değiştirdiğini öğrenebilir miyim acaba?

Eski fanı kurtarabilir miyim?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…