GT 730 ekran kartına çift ekran nasıl bağlanır?

Volmestro

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba, halihazırda elimde iki tane monitör var bir tanesi bağlı fakat diğeri HDMI girişi olmadığı içi bağlı değil. HDMI'den VGA'ya dönüştürücü almayı planlıyorum. Tek bir ekran kartına çift monitör bağlayabilir miyim?
Ekran kartı: GT 730.

Merhaba, halihazırda elimde iki tane monitör var bir tanesi bağlı fakat diğeri HDMI girişi olmadığı içi bağlı değil. HDMI'den VGA'ya dönüştürücü almayı planlıyorum. Tek bir ekran kartına çift monitör bağlayabilir miyim?
Evet bağlayabilirsiniz, 2 monitör. GT 730 için VGA girişi olması lazım normalde... HDMI'dan VGA alıp kullanabilirsiniz ama VGA'nın Analog olması yüzünden bazen sıkıntı çıkabiliyor, onuda belirtiyim.
Sorunsuz kullananlarda var tabi.

Evet bağlayabilirsiniz, 2 monitör. GT 730 için VGA girişi olması lazım normalde... HDMI'dan VGA alıp kullanabilirsiniz ama VGA'nın analog olması yüzünden bazen sıkıntı çıkabiliyor, onu da belirtiyim.
Sorunsuz kullananlarda var tabii. Anakarta gömülü ekran kartına taksam nasıl olur?

Anakartın ekran kartına taksam nasıl olur?

Anakartın ekran kartına taksam nasıl olur?
İşlemcinizde entegre grafik birimi varsa çalışır, bende 2. monitörü anakarta takarak kullanıyorum. İşlemcim ile gelen Intel HD grafik birimi bulunuyor.

Hocam kartınızın markasını bilmiyorum ama DVI çıkışı varsa DVI/HDMI kablo alıp analog/dijital dönüşüme gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Birçok markanın GT 730'unda HDMI yanında DVI da mevcut.

Eğer sorun monitör tarafındaysa, yani monitörün sadece VGA girişi varsa (kartınızda DVI olduğunu varsayarak) gene VGA/DVI adaptör hem çok ucuz hem de sorunsuz olacaktır. VGA/HDMI dönüşümü yerine tercih etmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00