GT 730 fanı nasıl tamir edilir?

HxL06

Kilopat
Selamlar ekran kartı fanı kasanın içine düştü kartı çıkardığımda sorunun parçanın adını bilmiyorum ama dönmesini sağlayan motor kısmı göbekten çıkıyor oturtmak için beyaz kısmın arkasında kapak olması lazımmış sanırım fakat bende o kısım yok yeni fan almam gerekiyormuş sanırım yapılabilecek başka bir şey var mı yoksa çare yeni fan mı? Tüm fan 12 cm kadar önerebileceğiniz fan tavsiyesi varsa iyi olur veya bilgisayarcılardan fan alsam iş görür mü? Nelere dikkat etmem lazım?
GPU: GT 730 2 GB DDR3.

Dosya Ekleri

• fan.jpeg
    fan.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 60
Kanka onu oraya yapıştırabilirsin ya da yenisini al.
Fanın.

Ben bir şeyle sıkıştırmayı falan düşündüm ama sıcaklık falan sıkıntı olmasın neyle yapıştırayım. Yapısını tam olarak bilmiyorum tanıdık sayesinde ekran kartını çıkarabildim basit ve sıkıntısız bir yöntemse yapabilirim

Kanka altına hızlı yapıştırıcı sür. Hani speryli oluyor ya sonrada onu üstüne koy spreyi sık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz cetvelle komple boyuna bakmıştım 12 civarıydı fazla bilgim yok daha doğru nasıl ölçebilirim pervane boyutuna mı bakmam lazım uyumsuz fan almayayım yanlışlıkla.

Hocam boşta 8cm kasa fanı var ise onu 502 veya sıcak silikon ile ekran kartının soğutucu bloğuna yapıştırıp kullanabilirsin. Yoksa yeni fan alacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı