3 343136 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 42 20 Mart 2022 #1 Merhaba, yaklaşık 1 yıl önce uygulamayı rahatça kurabiliyordum. Format sonrası uygulamayı tekrar kurarken bu hatayla karşılaşmaya başladım. Sebebi nedir?
Merhaba, yaklaşık 1 yıl önce uygulamayı rahatça kurabiliyordum. Format sonrası uygulamayı tekrar kurarken bu hatayla karşılaşmaya başladım. Sebebi nedir?
Çözüm xanax32 20 Mart 2022 DDU programı ile tüm driver kalıntılarını silin Nvidia ile ilgili birşey kalmasın bilgisayar da sonra yeniden kurmaya çalışın.
DDU programı ile tüm driver kalıntılarını silin Nvidia ile ilgili birşey kalmasın bilgisayar da sonra yeniden kurmaya çalışın.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 20 Mart 2022 #2 DDU programı ile tüm driver kalıntılarını silin Nvidia ile ilgili birşey kalmasın bilgisayar da sonra yeniden kurmaya çalışın. Artı 0 Eksi Çözüm
DDU programı ile tüm driver kalıntılarını silin Nvidia ile ilgili birşey kalmasın bilgisayar da sonra yeniden kurmaya çalışın.
KS KS 3 343136 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 42 20 Mart 2022 #3 xanax32 dedi: DDU programı ile tüm driver kalıntılarını silin Nvidia ile ilgili birşey kalmasın bilgisayar da sonra yeniden kurmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: DDU programı ile tüm driver kalıntılarını silin Nvidia ile ilgili birşey kalmasın bilgisayar da sonra yeniden kurmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.