GT 730 gücünü kullanamamak

İşletim sistemi
Windows 10

Kaan güç

Hectopat
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
300 GB
Ekran kartı
GT 730
Anakart
g41 mxe
İşlemci
intel pentium e6700 3.20ghz
Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar.
Oyunlarda ekran kartımı kullanamıyorum.
Darboğaz var büyük ihtimalle mesela Valorant.
İşlemcimin %100'unu kullanıyor (MSI Afterburner'dan bakılmıştır)
Fakat ekran kartımın %20 ila %50 arası deişiyor.
Oyunu en yuksek ayara aldığımda eran kartı yuku %50'lerde gezıyor işlemci hâlâ %100 FPS 30 60 arası.
Aynı şekılde oyun en duşuk ayarlarda ekran kartı kullanımı %30 falan işlemci %100
2 test dede çozünürluk 1080P'dir.
Ekran kartı mı daha çok nasıl kullanabilirim FSP 60 sabit olsun yeterli.

Valorant'ı baz almayın bence. Valorant işlemci merkezli bir oyun. Ekran kartından çok işlemciye yük biner. İşlemcinizi değiştirerek ya da ram ekleyerek fps artırabilirsiniz Valorant için.

Öncellikle yazındaki bozukluklardan dolayı adminlere mükemmel hizmetinden teşekkür eder, size de daha dikkatli olmanızı isterim.

İşlemciniz oyunlar için zayıf. Eski platformlardan anlamam ama değiştirmeniz şart. Ayrıca 4GB RAM artık internette gezinmede bile yetmez oldu. Yanına bir 4GB RAM ve işlemci değiştirerek çok daha yüksek FPS değerleri alınabilir. Galiba Q serisi alabilirsiniz. Bilenler yardım ederler.

Anakartımın desteklediği LGA 775 for Intel® Core™2 Quad, core™2 Duo, pentium® Dual-Core modeller olarak bunlar yazıyor orta bütçe hangisini önrebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…