GT 730 HDMI'da ekran gidip geliyor

Murat Döner

Megapat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Merhaba, arktek GT 730 marka ekran kartım var. VGA ve HDMI ile 2 adet monitör taktığımda normal kullanımda, video izlerken veya herhangi bir programı açtığımda hiçbir sıkıntı yok. Herhangi bir oyuna girdiğimde HDMI ile bağlı olan ekran siyah ekran oluyor ve tekrar geliyor. 2-3 dakikada bir tekrarlıyor. Sadece tek monitörü HDMI ile bağladığımda da aynı sorunu yaşıyorum. VGA çıkışında sıkıntı yok. Sürücülerim güncel. 400W ve 500W olmak üzere kaliteli iki adet PSU ile denedim fakat alakası yok sadece HDMI çıkışında ve oyunlarda oluyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Onu denemedim fakat The Forest ve Valorant gibi oyunlarda denedim sadece HDMI ile bağlı olan ekran yapıyor. Ekran kartını yeni aldım eğer sorun kartta ise değişimini yapacağım bu yüzden sormak istedim.
Düşük gereksinimi olan oyunlarda da aynısını yapıyor mu? HDMI'ı değiştirmeyi de deneyebilirsin.
Düşük gereksinimi olan oyunlarda çok daha sık yapıyor, önceden 2-3 dakikada bir gidip geliyordu fakat Tavern Master oyununda 20-30 saniyede bir gidiyor.

25 dakikalık LoL maçında 3 kere gitti mesela.

Stres testi başlattım 5 saniyede bir gidip geliyor.
Ekran kartı için iade talebinde bulundum. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı