GT 730 ile ASUS ROG Strix XG27ACS 27" 180Hz kullanılır mı?

Genesistr19

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Elimde bütçem var ve monitör almak istiyorum. Alacağım monitör:
Ama elimdeki ekran kartı biraz düşük "NVIDIA GeForce GT 730", monitörü mecburen HDMI ile bağlayacağım. Ekran kartının düşük olduğunun ve tam verim alamayacağımın farkındayım ama kısa zamanda ekran kartını da yükselteceğim. O zaman kadar bana büyük bir sorun çıkartır mı yani kullanamayacağım derece?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    23,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 2.png
    2.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Elimde bütçem var ve monitör almak istiyorum. Alacağım monitör:
Ama elimdeki ekran kartı biraz düşük "NVIDIA GeForce GT 730", monitörü mecburen HDMI ile bağlayacağım. Ekran kartının düşük olduğunun ve tam verim alamayacağımın farkındayım ama kısa zamanda ekran kartını da yükselteceğim. O zaman kadar bana büyük bir sorun çıkartır mı yani kullanamayacağım derece?

Hocam eğer elinizde var ise bir sorun olmaz kullanırsınız sanırım ama eğer alacaksanız hiç sağlıklı olmaz ekran kartınız FPS oyunlarında bile 100 FPS'leri geçmeyeceği için bir de bu monitör parasına sisteminizi geliştirebilirsiniz daha uygun fiyatlı bir monitör kullanmak daha mantıklı olur dediğim gibi böyle bir şey yapmak hiç mantıklı değil.

Monitör yerine bence ilk sistemini değiş.
Reis doğrudur ama şimdi elimde 19 inc bundan 15-17 sene önce aldığım monitör var sistem toplasam bile bu monitörde gene bi işe yaramaz. Bide safi oyun oynamıyorum hem iş içinde kullanıyorum bilgisayarı.

Hocam eğer elinizde var ise bir sorun olmaz kullanırsınız sanırım ama eğer alacaksanız hiç sağlıklı olmaz ekran kartınız FPS oyunlarında bile 100 FPS'leri geçmeyeceği için bir de bu monitör parasına sisteminizi geliştirebilirsiniz daha uygun fiyatlı bir monitör kullanmak daha mantıklı olur dediğim gibi böyle bir şey yapmak hiç mantıklı değil.
Oyunlarda 90 FPS alıyım sistemi yükseltene kadar bana yeter illa 180 alma gibi bir derdim yok şimdilik

Reis doğrudur ama şimdi elimde 19 inc bundan 15-17 sene önce aldığım monitör var sistem toplasam bile bu monitörde gene bir işe yaramaz. Bir de safi oyun oynamıyorum hem iş içinde kullanıyorum bilgisayarı.

3 4 bin liralık bir monitör alıp sistem yenilemek daha mantıklı o kartla hiçbir şey yapılmaz.

Reis doğrudur ama şimdi elimde 19 inc bundan 15-17 sene önce aldığım monitör var sistem toplasam bile bu monitörde gene bir işe yaramaz. Bir de safi oyun oynamıyorum hem iş içinde kullanıyorum bilgisayarı.

Oyunlarda 90 FPS alayım sistemi yükseltene kadar bana yeter illa 180 alma gibi bir derdim yok şimdilik.

2K monitorle 50 FPS anca alırsınız hocam çok düşük kart GT730.

Peki şimdilik sadece bir ekran kartıyla örneğin 1080 le bu monitörü alsam
İşlemciniz ne?

Konuyu açan yükselteceğini belirtmiş ekran kartını herkes sistem yükselt diyor. Okuduğumuzu anlasak mı ilk? GT 730 HDMI 1.4b destekliyor yani 10.2Gbps bant genişliği var. Maksimum 144hz destekliyor olmalı. 180hz alamayabilirsiniz. Onun dışında kullanılabilir gibi.

Y

İşlemciniz n

İşlemciniz ne?
Yukarıda sistemin resimleri paylaştım reis. Hani bide şöyle bir durum var oyunları genelde Geforce Now'dan oynuyorum zaten bide dediğim gibi sabah akşam deli gibi oyun oynamıyorum iş içinde kullanıyorum pc yi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı