5 508510 Decapat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 177 19 Aralık 2021 #1 Selamlar, yeni bir PC topladım ve ekran kartı GT 730 model, 2 veya 4 GB olduğunu hatırlıyorum grafik modlu GTA San Andreas veya GTA 5 kaldırır mı?
Selamlar, yeni bir PC topladım ve ekran kartı GT 730 model, 2 veya 4 GB olduğunu hatırlıyorum grafik modlu GTA San Andreas veya GTA 5 kaldırır mı?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 19 Aralık 2021 #2 508510 dedi: Selamlar, yeni bir PC topladım ve ekran kartı GT 730 model, 2 veya 4 GB olduğunu hatırlıyorum grafik modlu GTA San Andreas veya GTA 5 kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Hafif bir grafik moduyla SA ve en düşük ayarlarda V oynayabilirsin. SA için grafik modu olarak GTA SA ReLive adlı mod paketim nasıl olmuş? buradaki modlara bakabilirsin.
508510 dedi: Selamlar, yeni bir PC topladım ve ekran kartı GT 730 model, 2 veya 4 GB olduğunu hatırlıyorum grafik modlu GTA San Andreas veya GTA 5 kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Hafif bir grafik moduyla SA ve en düşük ayarlarda V oynayabilirsin. SA için grafik modu olarak GTA SA ReLive adlı mod paketim nasıl olmuş? buradaki modlara bakabilirsin.
5 508510 Decapat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 177 19 Aralık 2021 #3 Polorchen dedi: Hafif bir grafik moduyla sa ve en düşük ayarlarda v oynayabilirsin. Sa için grafik modu olarak GTA SA ReLive adlı mod paketim nasıl olmuş? buradaki modlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum aslında GTX 750 ekran kartı alacaktım ama ne yazık ki malum dolar kurundan dolayı GT 730 aldım, hayırlısı diyelim.
Polorchen dedi: Hafif bir grafik moduyla sa ve en düşük ayarlarda v oynayabilirsin. Sa için grafik modu olarak GTA SA ReLive adlı mod paketim nasıl olmuş? buradaki modlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum aslında GTX 750 ekran kartı alacaktım ama ne yazık ki malum dolar kurundan dolayı GT 730 aldım, hayırlısı diyelim.