GT 730 ile Steam indiriminde ne alınır?

İşlemciniz 4590 ise bence RX 570e darboğaz yapmaz. Kötü bir işlemci değil bence. 1500₺ye 1050TI ve RX 570 çok rahat bulunur.

2013 Tomb Raider. Batman Arkham asylum.
Arkham City ve Asylum oyunlarını kaldırıyor fakat Knight kaldırmıyor bu yüzden bu seriye başlamak istemiyorum -bu 3 oyun seri diye biliyorum- Tomb Raider Epic Games hesabımda vardı sanırım fakat kaldırmıyordu, gene denerim.

Hocam City ve asylum net oynanır bir de Origins var o da ilk Batman dönemlerini anlatıyor ona da bir bakın Knight kaldırmıyor diye bu oyunları itmeyin beni oyun dünyasına çeken ilk oyundur.

Dün ben de paylaşmıştım link, bir arkadaş uyardı. Onu da başkası uyarmış paylaştı diye.
Ahahahaha öyle bi kural yok ki. Kimse artık sallamış ortaya sahibindene sarı site demeye herkes de korkmuş ban yemiyim diye kimse de kurallara kendi bakmıyor. Aşağıda zaten kurallarda yasaklı siteler yazıyor sahibinden linki atabilirsiniz yani

Knight oynamak zorunda değilsin merak etme seri evet ama öyle hani şunu oynamasam hikayeden hiç anlamam tarzı bir şey yok istediğinden başlayabilirsin.

Sağ olun hocam bir dalga etkisini önlediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…