recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Ağustos 2021 #1 Soldaki GT 730'a sahibim ve henüz pc toplanmadığı için test edemedim bu 2 GT 730 modeli arasında çok fazla fark varmıdır sağdakı 28 nm daha yüksek clock hızları ve 2019 driver desteğine sahip.
Soldaki GT 730'a sahibim ve henüz pc toplanmadığı için test edemedim bu 2 GT 730 modeli arasında çok fazla fark varmıdır sağdakı 28 nm daha yüksek clock hızları ve 2019 driver desteğine sahip.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 Ufak ve eski sistem istemeyen oyunları oynatır. Fakat genel olarak oyunlar için alınacak bir kart değil.
Ufak ve eski sistem istemeyen oyunları oynatır. Fakat genel olarak oyunlar için alınacak bir kart değil.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 2 Ağustos 2021 #3 İdare eder ama yeni oyunları oynatır mı bilemem oynatsa da iyi olmaz.
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Ağustos 2021 #4 Penetrator God dedi: Ufak oyunları oynatır. Fakat genel olarak oyunlar için alınacak bir kart değil. Genişletmek için tıkla... Karta daha önceden sahiptim ve artan fiyatlar yüzünden yeni bir kart için bekleyeceğim asıl sorduğum soru bu değil di 2 kart arasındaki farkı sordum.
Penetrator God dedi: Ufak oyunları oynatır. Fakat genel olarak oyunlar için alınacak bir kart değil. Genişletmek için tıkla... Karta daha önceden sahiptim ve artan fiyatlar yüzünden yeni bir kart için bekleyeceğim asıl sorduğum soru bu değil di 2 kart arasındaki farkı sordum.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.226 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #5 Yeni oyunları oynatmaz. Eski oyunları oynatır.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #6 recaii dedi: Karta daha önceden sahiptim ve artan fiyatlar yüzünden yeni bir kart için bekleyeceğim asıl sorduğum soru bu değil di 2 kart arasındaki farkı sordum. Genişletmek için tıkla... Zotac daha iyi gibi ama aşırı bir farkta yok.
recaii dedi: Karta daha önceden sahiptim ve artan fiyatlar yüzünden yeni bir kart için bekleyeceğim asıl sorduğum soru bu değil di 2 kart arasındaki farkı sordum. Genişletmek için tıkla... Zotac daha iyi gibi ama aşırı bir farkta yok.
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Ağustos 2021 #7 Arkadaşlar başlığı değiştirmeyi unuttum asıl sorum 2 kart arasındaki fark idi.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.226 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #8 recaii dedi: Karta daha önceden sahiptim ve artan fiyatlar yüzünden yeni bir kart için bekleyeceğim asıl sorduğum soru bu değil di 2 kart arasındaki farkı sordum. Genişletmek için tıkla... 2019 driver desteği olan çok az daha iyi. Pek bir afrkı yok.
recaii dedi: Karta daha önceden sahiptim ve artan fiyatlar yüzünden yeni bir kart için bekleyeceğim asıl sorduğum soru bu değil di 2 kart arasındaki farkı sordum. Genişletmek için tıkla... 2019 driver desteği olan çok az daha iyi. Pek bir afrkı yok.
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Ağustos 2021 #9 Penetrator God dedi: Zotac daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet o karta sahip değilim FPS farkı ne kadardır mesela clock değerleri çok önemli mi benimkinin çok az.
Penetrator God dedi: Zotac daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet o karta sahip değilim FPS farkı ne kadardır mesela clock değerleri çok önemli mi benimkinin çok az.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #10 recaii dedi: Evet o karta sahip değilim FPS farkı ne kadardır mesela clock değerleri çok önemli mi benimkinin çok az. Genişletmek için tıkla... FPS farkı yok denecek kadar azdır. Kafaya takmana gerek yok.
recaii dedi: Evet o karta sahip değilim FPS farkı ne kadardır mesela clock değerleri çok önemli mi benimkinin çok az. Genişletmek için tıkla... FPS farkı yok denecek kadar azdır. Kafaya takmana gerek yok.