MelihBeyz Centipat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 36 17 Şubat 2020 #31 e regor1 dedi: arkadaşım ekran kartını güncelle Genişletmek için tıkla... en güncel sürüm 231981 dedi: Bence çözünürlük düşük olduğu için oyun ekran kartı yerine işlemciye yükleniyor bu yüzden de düşük fps alıyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... max da denedim olmadı perfake dedi: bazı sistemlerde vsync sabitlemeyi açarsan kasıyor bazılarında kapatırsan böyle denersen sonuç çıkmaz ise League of Legends\Game kısmında League of Legends.exeye sağ tık uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmeyi kapatı tikle ve oyuna gir. Genişletmek için tıkla... deneyiceğim teşekkürler
e regor1 dedi: arkadaşım ekran kartını güncelle Genişletmek için tıkla... en güncel sürüm 231981 dedi: Bence çözünürlük düşük olduğu için oyun ekran kartı yerine işlemciye yükleniyor bu yüzden de düşük fps alıyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... max da denedim olmadı perfake dedi: bazı sistemlerde vsync sabitlemeyi açarsan kasıyor bazılarında kapatırsan böyle denersen sonuç çıkmaz ise League of Legends\Game kısmında League of Legends.exeye sağ tık uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmeyi kapatı tikle ve oyuna gir. Genişletmek için tıkla... deneyiceğim teşekkürler
Ege232 Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 64 Çözümler 1 18 Şubat 2020 #32 Olduğu gibi bıraksana max perf. yerine önerilenler yani
MelihBeyz Centipat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 36 18 Şubat 2020 #33 Ege232 dedi: Olduğu gibi bıraksana max perf. yerine önerilenler yani Genişletmek için tıkla... denedim aynı
Ege232 dedi: Olduğu gibi bıraksana max perf. yerine önerilenler yani Genişletmek için tıkla... denedim aynı