Merhaba. Elimde GT 730 4 GB ekran kartı var. Kartı sisteme taktığım zaman hiçbir driverı kabul etmiyor. Windows kendi otomatik driver kurunca sorunsuz çalışıyor. FurMark, superposition ve oyun testleri yaptım hepsinden sorunsuz geçti kart. Tek sorunum driver kabul etmemesi. 474.xx sürüm de denedim 341.xx sürüm de (ve bu iki sürüm arasından 2-3 sürüm daha denedim) ancak hepsinde uyumlu donanım bulunamadı hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sistem;
- Ryzen 3 1200 - Ryzen 5 1400 (2 farklı CPU denedim)
- ASRock A320M-HDV - Gigabyte AB350-D3V (2 farklı anakart denedim)
- 8 GB 3000MHz Crucial Ballistix RGB RAM.
- Corsair CX650F PSU.
Arkadaşlar laptopumda GTX 1050 ekran kartı var driver yükleyemiyorum. Uyumlu değil diyor "Bu Nvidia grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" diyor. DDU ile driver sildim gene aynı sorunu yaşıyorum.
www.technopat.net
Windows sürümün eski mi veya güncellemeleri yaptın mı acaba sürücü değil de Windows kaynaklı olabilir.
Arkadaşlar laptopumda GTX 1050 ekran kartı var driver yükleyemiyorum. Uyumlu değil diyor "Bu Nvidia grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" diyor. DDU ile driver sildim gene aynı sorunu yaşıyorum.
www.technopat.net
Windows sürümün eski mi veya güncellemeleri yaptın mı acaba sürücü değil de Windows kaynaklı olabilir.