GT 730 Minecraft'ta kaç FPS verir?

Chotsu

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba. Yakında bir masaüstü 16 GB RAM 1TB kapasite ve GT730 ekran kartlı bir bilgisayar almayı düşünüyorum. YouTube'dan FPS videolarına bakıyorum hepsi farklı FPS veriyor.

Merhaba. Yakında bir masaüstü 16 GB RAM 1TB kapasite ve GT730 ekran kartlı bir bilgisayar almayı düşünüyorum. YouTube'dan FPS videolarına bakıyorum hepsi farklı FPS veriyor.

İşlemcin ne ve oynadığın sürüm kaç olacak.

Bütçen ne sistem için?

Çünkü minercraft işlemci odaklı bir oyun.

GT730'un iki farklı mimarisi mevcut; Kepler ve Fermi mimarili GT730 var. Kepler GT730 daha güncel ve daha iyiyken Fermi GT730 ile GT430 neredeyse aynı performanstalar. Fermi mimarili olanı kullandım geçen yıla kadar. Minecraft Türkiye sunucularında FPS sınırı olmadan, CR'nin izin verdiği yüksek ayarlarda çok rahat 200 FPS verebiliyordu Q9650 ile. Bir de almayı düşündüğünüz sistemin linki varsa paylaşabilir misiniz? Turbox/İzoly kokusu alıyorum.

Piyasadan hiç anlamam ama bu bütçeye parayı çöpe atsanız daha iyi bu sistemi alacağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…