DüşükbütçeliGamer Hectopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #1 Merhaba arkadaşlar MSİ GT 730 ekran kartı'na sahibim. Sistemim; Core 2 Duo E8400 4 GB RAM 400 watt PSU Ekran kartıma overclcok yapmak istiyorum. Değerleri kaça yükseltmeliyim ve FPS farkı kaç olur? CS:GO, Knight online, GTA 4 oyunlarını oynuyorum. Core clock ve memory clock'u kaça yükseltmeliyim? Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize iyi forumlar arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar MSİ GT 730 ekran kartı'na sahibim. Sistemim; Core 2 Duo E8400 4 GB RAM 400 watt PSU Ekran kartıma overclcok yapmak istiyorum. Değerleri kaça yükseltmeliyim ve FPS farkı kaç olur? CS:GO, Knight online, GTA 4 oyunlarını oynuyorum. Core clock ve memory clock'u kaça yükseltmeliyim? Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize iyi forumlar arkadaşlar.
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Aralık 2015 #2 Ekranda bozulma, kırmızı noktalar vs. olmadığı sürece istediğiniz kadar OC yapabilirsiniz.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 11 Aralık 2015 #3 60MHZ çekirdek, 100MHZ bellek frekansı artırmayı dener misin? 3DMark yazılımı ile skor karşılaştırması yap ve oyunları Ultra ayarlarda oynamayı dene. Düşük FPS alacak olmanı dert etme, yalnızca kartın stabilite durumunu kontrol edeceğiz Ultra ayarlarda oynayarak. Varsa oyunların Benchmark testleri ile de karşılaştırma yapabilirsin.
60MHZ çekirdek, 100MHZ bellek frekansı artırmayı dener misin? 3DMark yazılımı ile skor karşılaştırması yap ve oyunları Ultra ayarlarda oynamayı dene. Düşük FPS alacak olmanı dert etme, yalnızca kartın stabilite durumunu kontrol edeceğiz Ultra ayarlarda oynayarak. Varsa oyunların Benchmark testleri ile de karşılaştırma yapabilirsin.