Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Eylül 2020 #11 Affansen dedi: Korkmaya başlamadım değil. Artık ileri geri virüs diye mesaj yazmayı pek düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Nerden korkmaya başladın anlamadım Şüphe varsa yazılabilir ama gereksiz yazanlara format at diyenlere zaten gerekli yanıtı veriyoruz yönetimle beraber
Affansen dedi: Korkmaya başlamadım değil. Artık ileri geri virüs diye mesaj yazmayı pek düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Nerden korkmaya başladın anlamadım Şüphe varsa yazılabilir ama gereksiz yazanlara format at diyenlere zaten gerekli yanıtı veriyoruz yönetimle beraber
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 20 Eylül 2020 #12 Murat5038 dedi: Nerden korkmaya başladın anlamadım Şüphe varsa yazılabilir ama gereksiz yazanlara format at diyenlere zaten gerekli yanıtı veriyoruz yönetimle beraber Genişletmek için tıkla... Yani artık, virüs o virüs demeyiz.
Murat5038 dedi: Nerden korkmaya başladın anlamadım Şüphe varsa yazılabilir ama gereksiz yazanlara format at diyenlere zaten gerekli yanıtı veriyoruz yönetimle beraber Genişletmek için tıkla... Yani artık, virüs o virüs demeyiz.