E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 13 Ocak 2022 #11 OnlyNess dedi: Öneride bulundum. Genişletmek için tıkla... Tamam da neden onu önerdin? Diğerleri ile hiçbir farkı yok. Sadece hiç bir işe yaramayan hawli bir soğutması var.
OnlyNess dedi: Öneride bulundum. Genişletmek için tıkla... Tamam da neden onu önerdin? Diğerleri ile hiçbir farkı yok. Sadece hiç bir işe yaramayan hawli bir soğutması var.
PROGLOBALSS Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 54 13 Ocak 2022 #12 Hocam sizce Ryzen 5 2600 X yanina R7 mi GT 730 mu daha cok FPS verir bu saydigim oyunlarda ve Cold War da.
Hocam sizce Ryzen 5 2600 X yanina R7 mi GT 730 mu daha cok FPS verir bu saydigim oyunlarda ve Cold War da.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 706 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #13 erme dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden, fanı için mi? Ayrıca yardımcı olmuyor bu dediğin. Hangi oyunda? Ayrıca "herhalde" ne demek? O da adam akıllı FPS vermiyor. Ayrıca 4GB olması fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... hocam valorantta 80 fps o kadar iyi değil ki arkım işlemci ekran kartından 60 alıyor
erme dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden, fanı için mi? Ayrıca yardımcı olmuyor bu dediğin. Hangi oyunda? Ayrıca "herhalde" ne demek? O da adam akıllı FPS vermiyor. Ayrıca 4GB olması fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... hocam valorantta 80 fps o kadar iyi değil ki arkım işlemci ekran kartından 60 alıyor
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 14 Ocak 2022 #14 ruzgaar dedi: Hocam Valorant'ta 80 FPS o kadar iyi değil ki Ark'ım işlemci ekran kartından 60 alıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bir zaman iyi demedim ki?
ruzgaar dedi: Hocam Valorant'ta 80 FPS o kadar iyi değil ki Ark'ım işlemci ekran kartından 60 alıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bir zaman iyi demedim ki?
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 706 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #15 erme dedi: Hiç bir zaman iyi demedim ki? Genişletmek için tıkla... hayır yani benim bahsettiğim değmez imkan olursa 1030 ile değişmeni aşırı öneririm
erme dedi: Hiç bir zaman iyi demedim ki? Genişletmek için tıkla... hayır yani benim bahsettiğim değmez imkan olursa 1030 ile değişmeni aşırı öneririm
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 27 Ocak 2022 #16 Muhammet Halit dedi: Kanka adam akıllı FPS istiyorsan RX550 4 GB al.(bu oyunlar için normalde minimum RX570) Genişletmek için tıkla... RX 550'nin sıfırına o kadar para verilmez. Ayrıca bu oyunları HD7850 ile bile oynarsın.
Muhammet Halit dedi: Kanka adam akıllı FPS istiyorsan RX550 4 GB al.(bu oyunlar için normalde minimum RX570) Genişletmek için tıkla... RX 550'nin sıfırına o kadar para verilmez. Ayrıca bu oyunları HD7850 ile bile oynarsın.
Muhammet Halit Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 914 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #17 e.n.e.s dedi: RX 550'nin sıfırına o kadar para verilmez. Ayrıca bu oyunları HD7850 ile bile oynarsın. Genişletmek için tıkla... İleride bunlardan başka oyun oynamak isterse oynayamaz diye düşündüm. Zaten RX570 altı kartların 0'ını önermiyorum paraya yazık olur.
e.n.e.s dedi: RX 550'nin sıfırına o kadar para verilmez. Ayrıca bu oyunları HD7850 ile bile oynarsın. Genişletmek için tıkla... İleride bunlardan başka oyun oynamak isterse oynayamaz diye düşündüm. Zaten RX570 altı kartların 0'ını önermiyorum paraya yazık olur.