Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #41 CapsNumScroll dedi: Hocam buralarada bakmasın arkadaş 12K TL'ye Ryzen 5 3600 nedir? Cidden kazık. Genişletmek için tıkla... Murat bayraktar dedi: 6600 XT'ye i3? Akıl işi değil hocam kafayı yemek üzereyim. Genişletmek için tıkla... Sayfayı şimdi araştırdım, gerçekten çok akıl işi değilmiş ortaya sunulan ürünler. Özür diliyorum.
CapsNumScroll dedi: Hocam buralarada bakmasın arkadaş 12K TL'ye Ryzen 5 3600 nedir? Cidden kazık. Genişletmek için tıkla... Murat bayraktar dedi: 6600 XT'ye i3? Akıl işi değil hocam kafayı yemek üzereyim. Genişletmek için tıkla... Sayfayı şimdi araştırdım, gerçekten çok akıl işi değilmiş ortaya sunulan ürünler. Özür diliyorum.
Travis_Bickle Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 2.111 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2024 #42 Barış Dinç dedi: Bu Instagram sayfasına bakabilirsiniz. Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Ben bu hesabın saçma sapan sistemleri fahiş fiyata verdiğini söylediğim için linç yemiştim. Ayrıca bunlar da ikinci el.
Barış Dinç dedi: Bu Instagram sayfasına bakabilirsiniz. Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Ben bu hesabın saçma sapan sistemleri fahiş fiyata verdiğini söylediğim için linç yemiştim. Ayrıca bunlar da ikinci el.