GT 730 sistem Ark Survival kaldırır mı?

JosephDegilim

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba Ark Survival oynayacağım ama sistemimin yeterli olacağını pek düşünmemiştim. Sizce yeter mi?

Sistemim: GT 730 4 GB DDR3.
İşlemci i5 2500 3.30GHz
8 GB 1333MHz RAM.
DQ67ow anakart.
220W PSU.

Sistemimde gereken her türlü hızlandırmayı da yaptım NVIDIA'da denetimde ayarlar en düşükte nihai performans işlemcimin tüm çekirdeklerini kullanıyorum falan daha fazla var.

Merhaba Ark Survival oynayacağım ama sistemimin yeterli olacağını pek düşünmemiştim. Sizce yeter mi?

İşlemci i5 2500 3.30GHz
8 GB 1333MHz RAM.
DQ67ow anakart.
220W PSU.

Sistemimde gereken her türlü hızlandırmayı da yaptım NVIDIA'da denetimde ayarlar en düşükte nihai performans işlemcimin tüm çekirdeklerini kullanıyorum falan daha fazla var.

Hocam benzer sistem gereksinimlerine sahip farklı oyunları, i7 740M sistemle düşük ayarlarda minimum 30FPS ile oynuyordum. En azından bir deneyin, akıcılık size yeterse oynamaya devam edersiniz. Arkadaşın dediği gibi 5 FPS gibi bir rakam da alacağınızı sanmıyorum.

İşlemci i5 2500 3.30GHz
8 GB 1333MHz RAM.
DQ67ow anakart.
220W PSU.

Hayır deneme

Technopat Haberler

Geri
Yukarı