MrEmiR Kilopat Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2015 #1 Merhaba, İnternette gördüğüm benimle aynı sistemde olanar video'da high'da ayarlarda 30+ FPS alıyor. Ben aynı sistem'de 800x600 low'da -25 FPS alıyorum. Şaka gibi. Neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum acaba ? Arka plan'da çalışan bütün gereksiz uygulamalar kapalı. İşlemcimin ve kuzey köpürüsün değerlerini 45 dakika sonra vericeğim şu an biryere çıkmam gerek. Sistem özelliklerim: İntel Core i3 @540 Nvidia GeForce GT730 Kingston 2x2 = 4 Gb 1333 MhZ Ram Bahsettiğim video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2015
Merhaba, İnternette gördüğüm benimle aynı sistemde olanar video'da high'da ayarlarda 30+ FPS alıyor. Ben aynı sistem'de 800x600 low'da -25 FPS alıyorum. Şaka gibi. Neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum acaba ? Arka plan'da çalışan bütün gereksiz uygulamalar kapalı. İşlemcimin ve kuzey köpürüsün değerlerini 45 dakika sonra vericeğim şu an biryere çıkmam gerek. Sistem özelliklerim: İntel Core i3 @540 Nvidia GeForce GT730 Kingston 2x2 = 4 Gb 1333 MhZ Ram Bahsettiğim video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 7 Ekim 2015 #2 Nvidia Denetim Masasına girerek önceliğinizi kalite seçeneğinden performans seçeneğine alın. Görsel kalite oyunlarda bir miktar düşecek fakat fps değeriniz artacak.
Nvidia Denetim Masasına girerek önceliğinizi kalite seçeneğinden performans seçeneğine alın. Görsel kalite oyunlarda bir miktar düşecek fakat fps değeriniz artacak.