Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 7 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar sistemim. GT 730 4 GB. Xeon E5405 2.00 GHz işlemci. 6 GB RAM. 50+ FPS alır mıyım sizce?
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.116 Çözümler 49 Yer Ankara 7 Şubat 2022 #2 Bundan bir tık daha kötü bir performans alırsın işlemciden dolayı. Şu tarz soruları YouTube'da aratsanız daha kolay olur sizin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bundan bir tık daha kötü bir performans alırsın işlemciden dolayı. Şu tarz soruları YouTube'da aratsanız daha kolay olur sizin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 7 Şubat 2022 #3 Mortis06 dedi: Bundan bir tık daha kötü bir performans alırsın işlemciden dolayı. Şu tarz soruları YouTube'da aratsanız daha kolay olur sizin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... YouTube'da doğru sonuç verildiğine inanmıyorum bazı oyunlar 20 FPS gösteriyor 40 FPS alıyorum bazı oyunlar 40 FPS gösteriyor 20 FPS alıyorum.
Mortis06 dedi: Bundan bir tık daha kötü bir performans alırsın işlemciden dolayı. Şu tarz soruları YouTube'da aratsanız daha kolay olur sizin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... YouTube'da doğru sonuç verildiğine inanmıyorum bazı oyunlar 20 FPS gösteriyor 40 FPS alıyorum bazı oyunlar 40 FPS gösteriyor 20 FPS alıyorum.