GT 730 sistem FIFA 18 oynatır mı?

Tamam kardeşim. İyi forumlar iyi YouTube videoları o zaman
Ben youtube videosu açarak demedim burda bence boş konuşma foruma dün üye olup arkadaşa yanlış bilgi verilmesini yanlış buluyorum burda banlansam bile senin bilgilendirmen yanlış. Arkadaş indirip oynadığında görürüz kim video izliyormuş Size şöyle bir örnek daha vereyim bende 940mx ekran kartı var ve pes2020 gtx670 istiyor minimum ve ben 60fps üstü bile aldığım oluyor hadi işine bence

Tamam hocam siz oyun oynayacağınız zaman oyun ne ekran kartı istiyorsa, her oyunun sistem gereksinimine ait farklı ekran kartları alırsınız. @Tuuutnc

Hocam sen galiba benim yolladığım linkten yanlış bir şey anlamışsın. Bir şeye boşuna alt limit koymuyorlar. Benim belirtmek istediğim sen onların istediklerini karşılayamıyorsun zorlamanın bir manası yok.

Adamlar o yüzden düşük ayar koymuyor mu (tam bilmiyorum kusura bakma)

He diyip geçiyorum sanada üzülüyorum bu foruma dün üye olmuşşun sanırım hiç bi formu okumadın herkes böyle bir site öneriyor ama yükledikten sonraki fpsler daha çok yada az oluyor yani bildiğimiz için konuşuyoruz burda bilmeyip boş konuşmuyoruz

Yaşının gereğini yaptığına eminim. Forma dün kayıt olmamla bu konuştuklarımızı bağdaştırıyorsun. Bence biraz konunun ne olduğunun farkına varıp öyle mesaj yolla. Tecrübelenmen dileğiyle.

Belleklerinizden dolayı sürekli takılmalar yaşarsınız. Ekran kartınız da yetersiz. Keyifli bir oyun deneyimi yaşayamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…