GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Evde bir tane eski bilgisayarım var acaba Fortnite kaldırır mı? 8 GB RAM. GT 730 ekran kartı. AMD FX 4100 işlemci.
Evde bir tane eski bilgisayarım var acaba Fortnite kaldırır mı? 8 GB RAM. GT 730 ekran kartı. AMD FX 4100 işlemci.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.654 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #2 GSF CJ dedi: Evde bir tane eski bilgisayarım var acaba Fortnite kaldırır mı? 8 GB RAM. GT 730 ekran kartı. AMD FX 4100 işlemci. Genişletmek için tıkla... Fortnite ilk çıktığında o kart ile oynuyordum ama şu an pek akıcı oynatmaz buyur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GSF CJ dedi: Evde bir tane eski bilgisayarım var acaba Fortnite kaldırır mı? 8 GB RAM. GT 730 ekran kartı. AMD FX 4100 işlemci. Genişletmek için tıkla... Fortnite ilk çıktığında o kart ile oynuyordum ama şu an pek akıcı oynatmaz buyur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 Kaldırır ama oynamanı tevdiye etmiyorum.