GT 730 sistem GTA 5 kaldırır mı?

KopuQlavye

Kilopat
Yer
Yanlışlıkla Doğduğum Ev
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
G3258 işlemci GT 730 ekran kartı 2 GB ve 8 GB DDR3 1333 MHz RAM. RAM'lere OC yaptırarak kullanacağım yani 1866 MHz olacak. Bu sistemle GTA5 oynar mıyım? Youtubede PUBG oynayan gördüm.

Benim eski ekran kartını normal ayarları cozunurluk düşürerek oynuyordum

gt730 girişinde girişinde bir seviye ekran kartı eğer 800x600 low ayarlarda oynamak istiyorsan rahatlıkla kullanabilirsin fakat gerçek bir oyun deneyimi için bütçeni en azından 2500 ve üzeri yapman gerek g3258 işlemci sana her türlü oyunda sıkıntı çıkartır heleki gt730'u değişmeye kalktığında zaten ilk değişmen gerekecek şey işemci olacak yani yine zarar sana patlayacak bunun yerine gtx 1050 ti aero kullanarak en azından akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilecek bir bilgisayara yönelmende fayda var.

Sistem bu haliyle CS ve LOL yayını yaptırsın yeter zaten i7 4. Nesil alacağım.

720p GTA 5 için yeterli olur. Yayın için upload hızınızın da yüksek olması lazım.

720P Düşük ayarlar da GTA 5 oynayabilirsiniz. Sadece işlemci değiştirmeyin. Hepsini değiştirmeniz lazım. En kötü Ryzen 3 2200G, A320 Anakart, 8 GB DDR4 2400 MHz RAM öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…