D Dilara_uçsoy Hectopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar bilgisayar alıcam ama gta 5'i kaldırır mı? Farkındayım kız olduğum için şaşırmış olabilirsiniz ) Sistem özellikleri: işlemci intel core i5, işlemci hızı 2,7, bellek 8 gb, disk kapasitesi 1 Tb, Ekran kartı invidia GeForce Gt 730 4gb. Yardımci olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bilgisayar alıcam ama gta 5'i kaldırır mı? Farkındayım kız olduğum için şaşırmış olabilirsiniz ) Sistem özellikleri: işlemci intel core i5, işlemci hızı 2,7, bellek 8 gb, disk kapasitesi 1 Tb, Ekran kartı invidia GeForce Gt 730 4gb. Yardımci olursanız sevinirim.
Aryalore Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1.411 Makaleler 1 21 Ocak 2016 #2 Benim şaşırmam bayan olmanız değil. 25 yaşında Gta oynama isteğiniz beni şaşırttı ve kartınız 4 GB. Bu da ilginç. Gta 5 oynayabilirsiniz. Ama grafikler sizi ne kadar tatmin eder? Orası meçhul.
Benim şaşırmam bayan olmanız değil. 25 yaşında Gta oynama isteğiniz beni şaşırttı ve kartınız 4 GB. Bu da ilginç. Gta 5 oynayabilirsiniz. Ama grafikler sizi ne kadar tatmin eder? Orası meçhul.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2016 #3 Konuyu açmadan önce keşke biraz araştırma yapsanız. Sitemizde bunun detaylı videosu mevcut. İyi seyirler ... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Bilgisayarı almadan önce bütçenize uygun sistem önerilerine göz atmayı ihmal etmeyin. Toplama sistem tercih etmenizi şiddetle öneriyoruz.
Konuyu açmadan önce keşke biraz araştırma yapsanız. Sitemizde bunun detaylı videosu mevcut. İyi seyirler ... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Bilgisayarı almadan önce bütçenize uygun sistem önerilerine göz atmayı ihmal etmeyin. Toplama sistem tercih etmenizi şiddetle öneriyoruz.