E Eray aydoğdu Yoctopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli 1TB HDD. Ekran kartı 730 4 GB İşlemci Pentium G2010 Arkadaşlar GTA 5 oynayamıyorum. Neden kaynaklı? İşlemcim düşük olduğu için mi? Öyleyse bana işlemci öneriri misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2022
Arkadaşlar GTA 5 oynayamıyorum. Neden kaynaklı? İşlemcim düşük olduğu için mi? Öyleyse bana işlemci öneriri misiniz?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 20 Nisan 2022 #11 Wontyrex dedi: O konuda haklısınız hocam Maxwell mimarisi olan model vardı bende bana mısın demedi ama yetmiyor artık devri doldu Genişletmek için tıkla... Güncelleme de gelmiyor artık, image scaling falan gelse kör kütük idare ederdik. Yeni kart almaya itti gt 730. Artı 0 Eksi
Wontyrex dedi: O konuda haklısınız hocam Maxwell mimarisi olan model vardı bende bana mısın demedi ama yetmiyor artık devri doldu Genişletmek için tıkla... Güncelleme de gelmiyor artık, image scaling falan gelse kör kütük idare ederdik. Yeni kart almaya itti gt 730.
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Nisan 2022 #12 FalconPaw dedi: Ama eski toprak kart, yerlerde sürüdüğümü bilirim. Statik elektirik falan anlamaz, sıkıntısız çalışıyor hep. Yeni kartlar çok narin, aman statik elektrik değmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni çipler çok küçük teknoloji ile üretiliyor yapacak birşey yok tabi ki 90'lı yıllardaki çipler şuankilerden dayanıklı ama performanssız. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Ama eski toprak kart, yerlerde sürüdüğümü bilirim. Statik elektirik falan anlamaz, sıkıntısız çalışıyor hep. Yeni kartlar çok narin, aman statik elektrik değmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni çipler çok küçük teknoloji ile üretiliyor yapacak birşey yok tabi ki 90'lı yıllardaki çipler şuankilerden dayanıklı ama performanssız.
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #13 FalconPaw dedi: Güncelleme de gelmiyor artık, image scaling falan gelse kör kütük idare ederdik. Yeni kart almaya itti GT 730. Genişletmek için tıkla... Evet, en son yayınlanan driveri 2018 de son buldu artık desteği yok. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Güncelleme de gelmiyor artık, image scaling falan gelse kör kütük idare ederdik. Yeni kart almaya itti GT 730. Genişletmek için tıkla... Evet, en son yayınlanan driveri 2018 de son buldu artık desteği yok.
KS KS E Eray aydoğdu Yoctopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #14 Wontyrex dedi: Hocam GT 730'dan çok bir şey beklemeyin zamanında kullandım :/ Genişletmek için tıkla... İnternetten videolarını izliyorum diğerleri 50 60FPS alıyor. Evou dedi: Hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... En düşğk ayarlarda grafik gta san andreas gibi oldu o kadar düşük kalitede oynuyorum ama hala düşük fps Artı 0 Eksi
Wontyrex dedi: Hocam GT 730'dan çok bir şey beklemeyin zamanında kullandım :/ Genişletmek için tıkla... İnternetten videolarını izliyorum diğerleri 50 60FPS alıyor. Evou dedi: Hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... En düşğk ayarlarda grafik gta san andreas gibi oldu o kadar düşük kalitede oynuyorum ama hala düşük fps
GameTech34 Picopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #15 Eray aydoğdu dedi: İnternetten videolarını izliyorum diğerleri 50 60FPS alıyor. En düşğk ayarlarda grafik gta san andreas gibi oldu o kadar düşük kalitede oynuyorum ama hala düşük fps Genişletmek için tıkla... Hocam internette izlediğiniz videodalardaki test sistemlerinin çoğunun işlemcisi iyi ve ramleri daha yüksek o yüzden o fps değerleri yüksek gözüküyor Artı 0 Eksi
Eray aydoğdu dedi: İnternetten videolarını izliyorum diğerleri 50 60FPS alıyor. En düşğk ayarlarda grafik gta san andreas gibi oldu o kadar düşük kalitede oynuyorum ama hala düşük fps Genişletmek için tıkla... Hocam internette izlediğiniz videodalardaki test sistemlerinin çoğunun işlemcisi iyi ve ramleri daha yüksek o yüzden o fps değerleri yüksek gözüküyor