hocam size birşey soracağım gt 730 ekran kartımda valorant tarzı oyunlar oynuyorum ve ekran kartı ısındığında oyun ya siyah ekran olup bilgisayar donuyor yada oyunda böyle renkli çizikler ortaya geliyor bunun çözümü varmıdır biraz araştırdım gt 730larda güncelemme olmadığı için diyordu
Hocam size bir şey soracağım GT 730 ekran kartımda Valorant tarzı oyunlar oynuyorum ve ekran kartı ısındığında oyun ya siyah ekran olup bilgisayar donuyor ya da oyunda böyle renkli çizikler ortaya geliyor bunun çözümü var mıdır biraz araştırdım GT 730'larda güncelemme olmadığı için diyordu.
Aylar önce bizzat deneyimledim. i3 3220 gt 730 sistem ile 1360x768 monitörde min ayarlarda 30 fpsten yukarı çıkmıyor. Gölgeleri kapattığımda 50 fpsleri görebilmiştim. En düşük ayarlar ve gölgeler kapalı oynarsınız
Aylar önce bizzat deneyimledim. i3 3220 GT 730 sistem ile 1360x768 monitördemin ayarlarda 30 FPS'ten yukarı çıkmıyor. Gölgeleri kapattığımda 50 FPS'leri görebilmiştim. En düşük ayarlar ve gölgeler kapalı oynarsınız.