E eren gümüşş Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar sistemim. Intel Core i3 530. MSI GT 730 4 GB. 4 GB RAM. 240 SSD. Bu sistemle oynayabileceğim oyunları yazar mısınız? Cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2022
Arkadaşlar sistemim. Intel Core i3 530. MSI GT 730 4 GB. 4 GB RAM. 240 SSD. Bu sistemle oynayabileceğim oyunları yazar mısınız? Cevaplarınızı bekliyorum.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 24 Şubat 2022 #2 eren gümüşş dedi: Arkadaşlar sistemim. Intel Core i3 530. MSI GT 730 4 GB. 4 GB RAM. 240 SSD. Bu sistemle oynayabileceğim oyunları yazar mısınız? Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Modern Warfare 2 Modern Warfare 3 kaldıracağını düşünüyorum.
eren gümüşş dedi: Arkadaşlar sistemim. Intel Core i3 530. MSI GT 730 4 GB. 4 GB RAM. 240 SSD. Bu sistemle oynayabileceğim oyunları yazar mısınız? Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Modern Warfare 2 Modern Warfare 3 kaldıracağını düşünüyorum.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #3 Valorant CS:GO ETS 2 GTA 5 Minecraft Zula Roblox FIFA Steam PUBG Emülatör PUBG LOL gibi çoğu oyunu kaldırır merak etme. Son düzenleme: 24 Şubat 2022
Valorant CS:GO ETS 2 GTA 5 Minecraft Zula Roblox FIFA Steam PUBG Emülatör PUBG LOL gibi çoğu oyunu kaldırır merak etme.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 24 Şubat 2022 #4 ŞenolGüneş dedi: Valorant CS:GO ETS 2 GTA 5 Minecraft Zula Roblox FIFA Steam PUBG Emülatör PUBG gibi çoğu oyunu kaldırır merak etme. Genişletmek için tıkla... Steam PUBG kaldıracağını düşünmüyorum
ŞenolGüneş dedi: Valorant CS:GO ETS 2 GTA 5 Minecraft Zula Roblox FIFA Steam PUBG Emülatör PUBG gibi çoğu oyunu kaldırır merak etme. Genişletmek için tıkla... Steam PUBG kaldıracağını düşünmüyorum
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #5 Araseksi dedi: Steam PUBG kaldıracağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam düşük ayarlarda 30 FPS alacağını düşünüyorum.
Araseksi dedi: Steam PUBG kaldıracağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam düşük ayarlarda 30 FPS alacağını düşünüyorum.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 24 Şubat 2022 #6 ŞenolGüneş dedi: Hocam düşük ayarlarda 30 FPS alacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Buna kaldırıyor deniyorsa sorun yok
ŞenolGüneş dedi: Hocam düşük ayarlarda 30 FPS alacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Buna kaldırıyor deniyorsa sorun yok
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #7 Araseksi dedi: Buna kaldırıyor deniyorsa sorun yok Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre Steam Pubg için GT 730 gibi bir kart iyi yani evet kimine göre iyi değil ama idare eder denebilir.
Araseksi dedi: Buna kaldırıyor deniyorsa sorun yok Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre Steam Pubg için GT 730 gibi bir kart iyi yani evet kimine göre iyi değil ama idare eder denebilir.
E eren gümüşş Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #8 ŞenolGüneş dedi: Valorant CS:GO ETS 2 GTA 5 Minecraft Zula Roblox FIFA Steam PUBG Emülatör PUBG LOL gibi çoğu oyunu kaldırır merak etme. Genişletmek için tıkla... arkadaşlar bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim ŞenolGüneş dedi: Hocam bana göre Steam Pubg için GT 730 gibi bir kart iyi yani evet kimine göre iyi değil ama idare eder denebilir. Genişletmek için tıkla... yani düşük ayarlarda kasmasın yeter 438943 dedi: Modern Warfare 2 Modern Warfare 3 kaldıracağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdigin için
ŞenolGüneş dedi: Valorant CS:GO ETS 2 GTA 5 Minecraft Zula Roblox FIFA Steam PUBG Emülatör PUBG LOL gibi çoğu oyunu kaldırır merak etme. Genişletmek için tıkla... arkadaşlar bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim ŞenolGüneş dedi: Hocam bana göre Steam Pubg için GT 730 gibi bir kart iyi yani evet kimine göre iyi değil ama idare eder denebilir. Genişletmek için tıkla... yani düşük ayarlarda kasmasın yeter 438943 dedi: Modern Warfare 2 Modern Warfare 3 kaldıracağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdigin için
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #9 eren gümüşş dedi: Yani düşük ayarlarda kasmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük ayarlarda 30 FPS altına inmez eğer 30 FPS yeter derseniz rahat oynarsınız.
eren gümüşş dedi: Yani düşük ayarlarda kasmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük ayarlarda 30 FPS altına inmez eğer 30 FPS yeter derseniz rahat oynarsınız.
E eren gümüşş Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #10 ŞenolGüneş dedi: Hocam düşük ayarlarda 30 FPS altına inmez eğer 30 FPS yeter derseniz rahat oynarsınız.hocam 30 fps yeter bana ama valorant gibi oyunlarda şüphe duyuyorum yani bilgisayar çökerse açıkta kalırım Genişletmek için tıkla...
ŞenolGüneş dedi: Hocam düşük ayarlarda 30 FPS altına inmez eğer 30 FPS yeter derseniz rahat oynarsınız.hocam 30 fps yeter bana ama valorant gibi oyunlarda şüphe duyuyorum yani bilgisayar çökerse açıkta kalırım Genişletmek için tıkla...