GT 730 sistem ile sanal makine açılabilir mi?

kadirreallz

Decapat
Daha fazla  
İyi günler benim 1 ay önce bilgisayarım bozuldu ve yeni tamir ettim. Çalışması için 4 GB RAM ve ekran kartını sökmek zorunda kaldım. Önceden GT 730 ve 8 GB RAM'le açabiliyordum. 3 ay sonra yeni bilgisayar alacağım zaten ama şimdi 4 GB RAM ve ekran kartı olmadan sanal makine üzerinden Kali Linux kurup kullanabilir miyim yoksa bir 4 GB RAM daha eklemeli miyim?(işlemcim i5 3470)

Sanal makine için ekran kartı önemli değil. En önemli şey RAM ve işlemci, bunlardan RAM daha üstün kalıyor. 4 GB RAM ile zor açarsınız. Ayrıca açacağınız sanal makinenin işletim sistemi ve ne amaç ile kullanılacak onu da belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

Sanallaştırma işine girme USB varsa USB'den boot et.

Sanal makine nedir biliyor musunuz? USB boot etmek ile sanal makinenin nasıl bir ilişkisi var merak ettim?

Sanal makine nedir biliyor musunuz? USB boot etmek ile sanal makinenin nasıl bir ilişkisi var merak ettim?

Peki hocam sizin böyle bir bilgisayarınız olsaydı Kali Linux'u başka nasıl kullanırdınız?

Peki hocam sizin böyle bir bilgisayarınız olsaydı Kali Linux'u başka nasıl kullanırdınız?

Birden fazla makine kullanmak için sanal makine açmak istiyor diye düşünmüştüm. Tabii konuda net bir şekilde belirtmemiş. İkimizde konuyu farklı anlamışız. Eğer arkadaş öyle diyorsa sonuna kadar haklısınız.

Siber güvenlik kursu için kullanıyorum.

Siber güvenlik kursu için kullanıyorum.

O zaman kendi bilgisayarınıza kurmamanız gerekiyor anladığım kadari ile. Sanal makine kurabilirsiniz ama fazla verimli olmaz RAM'iniz az. Makineyi açarken 1,5 GB RAM verin makineye.

3 ay sonra değiştireceğim zaten ama bilgisayarsızda olmuyor kendimi bir işle meşgul etmem lazım. D teşekkür ederim yardımınız için.
İmkanınız varsa eklemeniz iyi olur. Eklerseniz sanal makineye 3 GB RAM verebilirsiniz. Bu sefer sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…