Merhaba sistemimde yaşadığım sorun oyun oynarken ve masaüstündeyken bir anda siyah ekran olup sistemin kendini resetlemesi. Driverlarla alakalı bir sorun mu bilmiyorum. DDU ile defalarca silip silip yükledim ama nafile ve sistemimde bir sorun daha var. Sistemi açtığımda ekran gelmiyor fanlar dönüyor. 2 3 saniye sonra geri duruyor. 2 3 saniyelik bir elektrik gelip gidiyor döngü halinde. Sistemi kapatım RAM'leri çıkar tak yapıyorum. Yer değiştiriyorum siliyorum ancak ekran geliyor ve her zaman aynı sorun oluyor. Her gün her gün bunu yapmak can sıkıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden.
Anladım hocam fakat sistemimki RAM sorununu nasıl çözebilirirm tek kanalda olsa çift de olsa ertesi gün açtığımda çıkar tak yapmam gerekiyor ekran kartı çözüm bulursam bulurum ama en azından RAM'i çözsem biraz rahatlarım gibi.
Benim BIOS'um eski fakat bugün girip bakarım sabah yine açılmamıştı BIOS pilini söküp taktım tarih falan da değişmedi normal şekilde açıldı (not: Güç geliyor anında gidiyor RAM'leri çıkar tak yapınca düzelmesi çok tuaf)