GT 730 sistem oyun performansı nasıldır?

ide buna maksimum ne kadar güç kaynağı alayım?

Kusura bakmayın bu kısım gözümden kaçmış. :D
Şöyle bir öneride bulunabilirim o zaman.
860K + 750Ti.png

Bazılarıda desteklemiş bunu.

Seviyenizi takının.
1500 TL civarı ile daha performanslı CPU+GPU alınabilecekken nedir bu APU sevdası ?

Kusura bakmayın bu kısım gözümden kaçmış. :D
Şöyle bir öneride bulunabilirim o zaman.
Eki Görüntüle 145001

Seviyenizi takının.
1500 TL civarı ile daha performanslı CPU+GPU alınabilecekken nedir bu APU sevdası ?

Gittikçe dahada komikleşiyorsunuz. Dünyanın en dengesiz sistemlerini toplayarak insanları yanlış yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Bilmiyorsanız bari bırakın laf atmayın. AMD CPU önerip üstüne o sisteme 600W PSU koyarak beni benden aldınız gerçekten.

Ben size soruyorum, nedir bu insanlar kötü yönlendirme sevdanız?

Dünyanın en dengesiz sistemlerini toplayarak
Dengesizlik ? 600W PSU konusunda dengesizlik olabilir haklısınız ancak laf atmak için yer arıyorsunuz başka bir şey yaptığınız yok.
Direk Z3 PLUS koymamın nedeni ise ileride değişiklik yapılırsa diye bir diğer yandan ise Z3 Plus önermek artık gelenek gibi oldu.

Ne problem var AMD CPU kullanmakta düşük bütçeli bir sistem için 860K varken neden çift çekirdekli bir intel önerilsin.

nedir bu insanlar kötü yönlendirme sevdanız?

Ek gelir sağlıyorum. :ajan:
Nedir bu çamur atma sevdası ? Altı üstü arkadaşın PSU istediğini görmemişim. Atlamınızın lüzumu yoktu gerçekten düzgünce belirtebilirsiniz.

Dengesizlik ? 600W PSU konusunda dengesizlik olabilir haklısınız ancak laf atmak için yer arıyorsunuz başka bir şey yaptığınız yok.
Direk Z3 PLUS koymamın nedeni ise ileride değişiklik yapılırsa diye bir diğer yandan ise Z3 Plus önermek artık gelenek gibi oldu.

Ne problem var AMD CPU kullanmakta düşük bütçeli bir sistem için 860K varken neden çift çekirdekli bir intel önerilsin.

Ek gelir sağlıyorum. :ajan:
Nedir bu çamur atma sevdası ? Altı üstü arkadaşın PSU istediğini görmemişim. Atlamınızın lüzumu yoktu gerçekten düzgünce belirtebilirsiniz.

O kadar ısınan bir işlemciyi neyle soğutmayı planlıyorsunuz üfleyerek mi? Hala gelmişsin AMD işlemci öneriyorsun. AMD nin ekran kartlarına asla laf etmem ama işlemcilerinde hayır yok. 600W konusuna hiç girmiyorum zaten. Anlayan anlamıştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı