GT 730 sistem oyun performansı nasıldır?

1500 tl ye işlemci ekran kartı anakart ram bu parçalarmı dahil ?

Gittikçe dahada komikleşiyorsunuz. Dünyanın en dengesiz sistemlerini toplayarak insanları yanlış yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Bilmiyorsanız bari bırakın laf atmayın. AMD CPU önerip üstüne o sisteme 600W PSU koyarak beni benden aldınız gerçekten.

Ben size soruyorum, nedir bu insanlar kötü yönlendirme sevdanız?

Dünyanın en dengesiz sistemlerini toplayarak
Dengesizlik ? 600W PSU konusunda dengesizlik olabilir haklısınız ancak laf atmak için yer arıyorsunuz başka bir şey yaptığınız yok.
Direk Z3 PLUS koymamın nedeni ise ileride değişiklik yapılırsa diye bir diğer yandan ise Z3 Plus önermek artık gelenek gibi oldu.

Ne problem var AMD CPU kullanmakta düşük bütçeli bir sistem için 860K varken neden çift çekirdekli bir intel önerilsin.

nedir bu insanlar kötü yönlendirme sevdanız?

Ek gelir sağlıyorum.
Nedir bu çamur atma sevdası ? Altı üstü arkadaşın PSU istediğini görmemişim. Atlamınızın lüzumu yoktu gerçekten düzgünce belirtebilirsiniz.

O kadar ısınan bir işlemciyi neyle soğutmayı planlıyorsunuz üfleyerek mi? Hala gelmişsin AMD işlemci öneriyorsun. AMD nin ekran kartlarına asla laf etmem ama işlemcilerinde hayır yok. 600W konusuna hiç girmiyorum zaten. Anlayan anlamıştır.

Noctis bunları yazdıktan 1 sene sonra AMD fanboy olduğuna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…