Aronman Yoctopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #11 Rustin Cohle dedi: Dediğim gibi sistemin iyi değil o oyunda mario değil sonuçta belirli bir sistem istiyor işlemci ekran kartı giriş seviye bile değil günümüzde oyunun minimum gereksinimini anca karşılıyor zaten o parçalar. Genişletmek için tıkla... Peki 30 FPS ile ilerliymmi yoksa iade veriyyim mi?
Rustin Cohle dedi: Dediğim gibi sistemin iyi değil o oyunda mario değil sonuçta belirli bir sistem istiyor işlemci ekran kartı giriş seviye bile değil günümüzde oyunun minimum gereksinimini anca karşılıyor zaten o parçalar. Genişletmek için tıkla... Peki 30 FPS ile ilerliymmi yoksa iade veriyyim mi?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 7 Haziran 2022 #12 Aronman dedi: Peki 30 FPS ile ilerliymmi yoksa iade veriyyim mi? Genişletmek için tıkla... Zevk alıyorsan iade etme yok ben 30 FPS ile oynarım diyorsan oyna güzel oyundur.
Aronman dedi: Peki 30 FPS ile ilerliymmi yoksa iade veriyyim mi? Genişletmek için tıkla... Zevk alıyorsan iade etme yok ben 30 FPS ile oynarım diyorsan oyna güzel oyundur.
Aronman Yoctopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #13 Rustin Cohle dedi: Zevk alıyorsan iade etme yok ben 30 FPS ile oynarım diyorsan oyna güzel oyundur. Genişletmek için tıkla... Akıcı ama bilmiyorum FPS değeri moralimi bozuyor
Rustin Cohle dedi: Zevk alıyorsan iade etme yok ben 30 FPS ile oynarım diyorsan oyna güzel oyundur. Genişletmek için tıkla... Akıcı ama bilmiyorum FPS değeri moralimi bozuyor