GT 730 sistemde FH4 açılmıyor

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
GeForce 730 kullanıyorum. Diğer gereksinimler karşılanıyor. Oyundan atıyor ama benchmark mıdır nedir, o performans şeyine girince ya da yeni oyun deyince atıyor. Nasıl halledeceğim, fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamak istiyorum ama açılmıyor zaten bir çözümü var mı?
720P 15 FPS ile oynatıyor. Videoya bakma çok daha fazla donma ısınma olacak ve seyir zevki olmayacak. Ama oynamakta ısrarlıysanız aldığınız hatayı paylaşın çözüm bulmaya çalışalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

720P 15 FPS ile oynatıyor. Videoya bakma çok daha fazla donma ısınma olacak ve seyir zevki olmayacak. Ama oynamakta ısrarlıysanız aldığınız hatayı paylaşın çözüm bulmaya çalışalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hata işte araba göremiyorum bu hata bide bazen bellek hatası oluyor okadar

yani araba bile göremiyorum oyunda yeni oyun ve ayarlarda kalıyor oyun çıkıyor kendiliğinden performans yada yeni oyun dediğimde

peki microsoftun sitesinden alırsak düzelir mi?

Son düzenleme:
Hata işte araba göremiyorum bu hata bide bazen bellek hatası oluyor okadar

yani araba bile göremiyorum oyunda yeni oyun ve ayarlarda kalıyor oyun çıkıyor kendiliğinden performans yada yeni oyun dediğimde

peki microsoftun sitesinden alırsak düzelir mi?
Bilgisayarın diğer sistem özellikleri nedir?

Bilgisayarın diğer sistem özellikleri nedir?
1648908841392.png

GeForce 730 kullanıyorum. Diğer gereksinimler karşılanıyor. Oyundan atıyor ama benchmark mıdır nedir, o performans şeyine girince ya da yeni oyun deyince atıyor. Nasıl halledeceğim, fikri olan var mı?

Hocam boşa çaba göstermeyin 720p de 10 FPS zor verir o kart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı