B L A C K L I N E Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #1 Tüm driverlerimi güncelledim. DDU ile silip tekrar yukledim. Microsoft Store'dan da indirmeyi denedim ama olmuyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2024
Tüm driverlerimi güncelledim. DDU ile silip tekrar yukledim. Microsoft Store'dan da indirmeyi denedim ama olmuyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm hudson51 27 Ocak 2024 B L A C K L I N E dedi: Tüm driverlerimi güncelledim. DDU ile silip tekrar yukledim. Microsoft Store'dan da indirmeyi denedim ama olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şunu kurmayı dene. Laptop mu ayrıca? Kurmadan onu sorayım. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr
B L A C K L I N E dedi: Tüm driverlerimi güncelledim. DDU ile silip tekrar yukledim. Microsoft Store'dan da indirmeyi denedim ama olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şunu kurmayı dene. Laptop mu ayrıca? Kurmadan onu sorayım. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 27 Ocak 2024 #2 B L A C K L I N E dedi: Tüm driverlerimi güncelledim. DDU ile silip tekrar yukledim. Microsoft Store'dan da indirmeyi denedim ama olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şunu kurmayı dene. Laptop mu ayrıca? Kurmadan onu sorayım. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Artı 0 Eksi Çözüm
B L A C K L I N E dedi: Tüm driverlerimi güncelledim. DDU ile silip tekrar yukledim. Microsoft Store'dan da indirmeyi denedim ama olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şunu kurmayı dene. Laptop mu ayrıca? Kurmadan onu sorayım. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr
KS KS B L A C K L I N E Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 hudson51 dedi: Şunu kurmayı dene. Laptop mu ayrıca? Kurmadan onu sorayım. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Hayir masaüstü hudson51 dedi: Şunu kurmayı dene. Laptop mu ayrıca? Kurmadan onu sorayım. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunu da kurmayı denedim olmuyor. Artı 0 Eksi
hudson51 dedi: Şunu kurmayı dene. Laptop mu ayrıca? Kurmadan onu sorayım. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Hayir masaüstü hudson51 dedi: Şunu kurmayı dene. Laptop mu ayrıca? Kurmadan onu sorayım. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunu da kurmayı denedim olmuyor.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 28 Ocak 2024 #4 Bir tür uyumsuzlu olabilir dostum. Bence bir temiz format at sonra sana attığım dosyayı yükle Update'e bağlanmadan. Artı 0 Eksi
Bir tür uyumsuzlu olabilir dostum. Bence bir temiz format at sonra sana attığım dosyayı yükle Update'e bağlanmadan.
The Exorcist Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 741 Çözümler 3 Yer shurima Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dolandırıcı 28 Ocak 2024 #5 Dostum, bende de aynı sorun vardı. Hizmetlerden NVIDIA display Container'dı galiba. Onu yeniden başlatıp sistemi yeniden başlatmayı dene. Artı 0 Eksi
Dostum, bende de aynı sorun vardı. Hizmetlerden NVIDIA display Container'dı galiba. Onu yeniden başlatıp sistemi yeniden başlatmayı dene.
KS KS B L A C K L I N E Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #6 The Exorcist dedi: Dostum, bende de aynı sorun vardı. Hizmetlerden NVIDIA display Container'dı galiba. Onu yeniden başlatıp sistemi yeniden başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Baktım ama hizmetlerde öyle bir şey gözükmüyor. Artı 0 Eksi
The Exorcist dedi: Dostum, bende de aynı sorun vardı. Hizmetlerden NVIDIA display Container'dı galiba. Onu yeniden başlatıp sistemi yeniden başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Baktım ama hizmetlerde öyle bir şey gözükmüyor.
The Exorcist Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 741 Çözümler 3 Yer shurima Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dolandırıcı 28 Ocak 2024 #7 B L A C K L I N E dedi: Baktım ama hizmetlerde öyle bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü yüklü mü? Garip, orada gözükmesi gerekli. Artı 0 Eksi
B L A C K L I N E dedi: Baktım ama hizmetlerde öyle bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü yüklü mü? Garip, orada gözükmesi gerekli.
KS KS B L A C K L I N E Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #8 The Exorcist dedi: Sürücü yüklü mü? Garip, orada gözükmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... Evet yüklü The Exorcist dedi: Sürücü yüklü mü? Garip, orada gözükmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... Halletim bu sefer. DDU'yla tekrar silip yeni driverlar yükledim. Artı 0 Eksi
The Exorcist dedi: Sürücü yüklü mü? Garip, orada gözükmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... Evet yüklü The Exorcist dedi: Sürücü yüklü mü? Garip, orada gözükmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... Halletim bu sefer. DDU'yla tekrar silip yeni driverlar yükledim.