İ İlker56 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #1 Selam beyler, bugun Rust oyununu aldim. Sistemimin yetmesine rağmen kasiyor. Geforce Gt 730 8 gb ram Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2015
Keanu Kilopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #2 İlker56 dedi: Selam beyler, bugun Rust oyununu aldim. Sistemimin yetmesine rağmen kasiyor. Geforce Gt 730 8 gb ram Genişletmek için tıkla... GT 730 oyun için üretilen bir kart değil. Oyun performansı çok düşük bir kart bu yüzden sisteminizin kasması normal birde diğer sistem özelliklerini söyleseniz ? işlemci ve anakartı onada bi bakalım.
İlker56 dedi: Selam beyler, bugun Rust oyununu aldim. Sistemimin yetmesine rağmen kasiyor. Geforce Gt 730 8 gb ram Genişletmek için tıkla... GT 730 oyun için üretilen bir kart değil. Oyun performansı çok düşük bir kart bu yüzden sisteminizin kasması normal birde diğer sistem özelliklerini söyleseniz ? işlemci ve anakartı onada bi bakalım.