Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.987 Makaleler 4 Çözümler 20 8 Haziran 2021 #11 maynıng yapan adam dedi: İkinizde APU kullanmaktasınız galiba peki normal ekran kartına göre verimlilik kaybı yaşatmakta mı? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız fakat APU'lar RAM'dan beslenir yüksek MHz ve çift kanal onlar için önemli.
maynıng yapan adam dedi: İkinizde APU kullanmaktasınız galiba peki normal ekran kartına göre verimlilik kaybı yaşatmakta mı? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız fakat APU'lar RAM'dan beslenir yüksek MHz ve çift kanal onlar için önemli.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 8 Haziran 2021 #12 maynıng yapan adam dedi: Peki normal ekran kartına göre verimlilik kaybı yaşatmakta mı? Genişletmek için tıkla... RAM'leri yüksek MHz ve çift kanal olarak kullanırsanız APU'yu en performanslı şekilde kullanmış olursunuz, yani RAM iyi seçilirse verimlilik kaybı yaşamazsınız.
maynıng yapan adam dedi: Peki normal ekran kartına göre verimlilik kaybı yaşatmakta mı? Genişletmek için tıkla... RAM'leri yüksek MHz ve çift kanal olarak kullanırsanız APU'yu en performanslı şekilde kullanmış olursunuz, yani RAM iyi seçilirse verimlilik kaybı yaşamazsınız.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Haziran 2021 #13 Itechin.g dedi: Yaşamazsınız fakat APU'lar RAM'dan beslenir yüksek MHz ve çift kanal onlar için önemli. Genişletmek için tıkla... 3200 MHz çift kanal 8+8 GB RAM tercih ettim.
Itechin.g dedi: Yaşamazsınız fakat APU'lar RAM'dan beslenir yüksek MHz ve çift kanal onlar için önemli. Genişletmek için tıkla... 3200 MHz çift kanal 8+8 GB RAM tercih ettim.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.987 Makaleler 4 Çözümler 20 8 Haziran 2021 #14 maynıng yapan adam dedi: 3200 MHz çift kanal 8 GB RAM tercih ettim. Genişletmek için tıkla... 4+4 8 GB yerine 8+8 16 GB öneririm ben APU için. Fakat bütçe yoksa sizin tercihiniz.
maynıng yapan adam dedi: 3200 MHz çift kanal 8 GB RAM tercih ettim. Genişletmek için tıkla... 4+4 8 GB yerine 8+8 16 GB öneririm ben APU için. Fakat bütçe yoksa sizin tercihiniz.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Haziran 2021 #15 Itechin.g dedi: 4+4 8 GB yerine 8+8 16 GB öneririm ben APU için. Fakat bütçe yoksa sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... 8+8 yazacaktım pardon 8 GB RAM yetmiyor artık.
Itechin.g dedi: 4+4 8 GB yerine 8+8 16 GB öneririm ben APU için. Fakat bütçe yoksa sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... 8+8 yazacaktım pardon 8 GB RAM yetmiyor artık.