OguzWick Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Bu işlemciyi almam sorun yaratır mı acaba? NVIDIA GeForce GT 730 ekran kartı.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 Ben şuan 2 GB GT 710 kullanıyorum işlemci olarak da 9100F var. Bir darboğazı, sorunu sıkıntısı yok düşük-orta oyunları rahat oynatıyor.
Ben şuan 2 GB GT 710 kullanıyorum işlemci olarak da 9100F var. Bir darboğazı, sorunu sıkıntısı yok düşük-orta oyunları rahat oynatıyor.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 7 Mayıs 2022 #3 Sorun yaratmaz dostum. Fakat oyun için o ekran kartı iyi değil.
OguzWick Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #4 CillianMurphy dedi: Sorun yaratmaz dostum. Fakat oyun için o ekran kartı iyi değil. Genişletmek için tıkla... şu an ki ekram kartım GeForce 210 ama. Bir FPS artışı olmaz mı oyunlarda marasl1 dedi: Ben şuan 2 GB GT 710 kullanıyorum işlemci olarak da 9100F var. Bir darboğazı, sorunu sıkıntısı yok düşük-orta oyunları rahat oynatıyor. Genişletmek için tıkla... oyun örnekleri verebilir misiniz ne gibi düşük orta?
CillianMurphy dedi: Sorun yaratmaz dostum. Fakat oyun için o ekran kartı iyi değil. Genişletmek için tıkla... şu an ki ekram kartım GeForce 210 ama. Bir FPS artışı olmaz mı oyunlarda marasl1 dedi: Ben şuan 2 GB GT 710 kullanıyorum işlemci olarak da 9100F var. Bir darboğazı, sorunu sıkıntısı yok düşük-orta oyunları rahat oynatıyor. Genişletmek için tıkla... oyun örnekleri verebilir misiniz ne gibi düşük orta?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 7 Mayıs 2022 #5 Aşırı bir fark olmaz. Giriş seviyesi bir kart. Gaming bir kart değil yani.
OguzWick Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #6 CillianMurphy dedi: Aşırı bir fark olmaz. Giriş seviyesi bir kart. Gaming bir kart değil yani. Genişletmek için tıkla... Kanka sistemi valo için kuruyorum, Yüksek oyunlar için değil. Valo için ideal mi sence?
CillianMurphy dedi: Aşırı bir fark olmaz. Giriş seviyesi bir kart. Gaming bir kart değil yani. Genişletmek için tıkla... Kanka sistemi valo için kuruyorum, Yüksek oyunlar için değil. Valo için ideal mi sence?