GT 730 sisteme işlemci önerisi

Hüseyin1806

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben işlemci güncelleştireceğim. Sistemim şöyle:
  • Ekran kartı: ASUS NVIDIA GT 730 2 GB GDDR3
  • İşlemci: Intel Pentium G4400
  • RAM: 2x8 Acer panter 3200MHz
  • Anakart: ASUS H110M-K
  • Güç kaynağı: 350 veya 650

Ben oyun amaçlı kullanıyorum. Fakat FPS düşmesi yiyorum artık. Bu işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Discord arkada çalışırken oyunlarıma drop giriyor.
Bütçem 1200. Zaten 2. el alacağım. 2 adet düşündüğüm model var. Birisi Intel i5 6500 diğeri Intel i5 6400 işlemcileri.

Fiyatları da bütçeme yakın civarda. Bana önerebileceğiniz bu fiyat bandında işlemci var mı? Yoksa da 6500 mü, 6400 mü almalıyım?

Şimdiden bana yardım eden herkese teşekkür ederim. İyi akşamlar.

2.el ekran kartı için 3k 4k gözden çıkıyor. Şuanlık öle bir durumum yok malesef. Ama ilerde ekonomi biraz toparlayınca ilk iş ekran kartım olacak. Peki i5 6500 den daha iyi bir öneriniz var mı?

Tavsiyem işlemci ve anakartı satıp üstüne bütçenizi ekleyip AM4 APU anakart işlemci bakmanız. RAM'ler iyi zaten.

Ama ileride ekonomi biraz toparlayınca ilk iş ekran kartım olacak.

Ekonomi toparlanmayacak, daha da kötü olacak. Yarınımızı düşünüp de o türden politika üretmiyorlar maalesef... Bulduğunuzu alın.

AM4 anakart ve işlemci öneriniz var mı max fiyat 5 6k olsun

Yani anakart işlemci 2.el satsam max 1.5k alırım

B550+ 5600G işinizi çok rahat görür. Muhtemelen yazdığınız bütçeye de çıkmaz, tam emin değilim. Dediğim ikilinin piyasasına bir bakının.

AM4 anakart ve işlemci öneriniz var mı max fiyat 5 6k olsun

5600G alsa daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…