M muhammed eymen Femtopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Eski bilgisayarım için alacağım. GT 730 ekran kartım var. Lossless Scaling alsam işe yarar mı acaba? Yardım eder misiniz?
Eski bilgisayarım için alacağım. GT 730 ekran kartım var. Lossless Scaling alsam işe yarar mı acaba? Yardım eder misiniz?
EnesAKMAN1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Ultra max deluxe bir performans artışı olacağını düşünmüyorum ya ama denene bilinilir.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.418 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 muhammed eymen dedi: Eski bilgisayarım için alacağım. GT 730 ekran kartım var. Lossless Scaling alsam işe yarar mı acaba? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam internette ücretsizi var onu deneyin ona göre alın ben denedim FPS düştü ekran bozuldu sizde de sıkıntı çıkabilir.
muhammed eymen dedi: Eski bilgisayarım için alacağım. GT 730 ekran kartım var. Lossless Scaling alsam işe yarar mı acaba? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam internette ücretsizi var onu deneyin ona göre alın ben denedim FPS düştü ekran bozuldu sizde de sıkıntı çıkabilir.
EnesAKMAN1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 Efsane2512 dedi: Hocam internette ücretsizi var onu deneyin ona göre alın ben denedim FPS düştü ekran bozuldu sizde de sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Pencere modunda denediniz değil mi hocam? Tam ekran desteklemiyor çünkü.
Efsane2512 dedi: Hocam internette ücretsizi var onu deneyin ona göre alın ben denedim FPS düştü ekran bozuldu sizde de sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Pencere modunda denediniz değil mi hocam? Tam ekran desteklemiyor çünkü.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.418 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #6 EnesAKMAN1 dedi: Pencere modunda denediniz değil mi hocam? Tam ekran desteklemiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir 5 dk uğraştım sonra kapadım RDR2'de olmadı, belki internetten indirdiğim için olmamıştır ama zannetmiyorum.
EnesAKMAN1 dedi: Pencere modunda denediniz değil mi hocam? Tam ekran desteklemiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir 5 dk uğraştım sonra kapadım RDR2'de olmadı, belki internetten indirdiğim için olmamıştır ama zannetmiyorum.
EnesAKMAN1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #7 Efsane2512 dedi: Evet hocam bir 5 dk uğraştım sonra kapadım RDR2'de olmadı, belki internetten indirdiğim için olmamıştır ama zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu steamda'ki sürekli güncellenen bir versiyon aslında. Bir de onu denerseniz sonuclar belki farklı olabilir.
Efsane2512 dedi: Evet hocam bir 5 dk uğraştım sonra kapadım RDR2'de olmadı, belki internetten indirdiğim için olmamıştır ama zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu steamda'ki sürekli güncellenen bir versiyon aslında. Bir de onu denerseniz sonuclar belki farklı olabilir.
I inserted1029 Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 90 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #8 GeForce 820M ile Valorant'ta denedim. FPS artacağına düştü. Sandığım kadarıyla eski ekran kartlarında çok bir işe yaramıyor.
GeForce 820M ile Valorant'ta denedim. FPS artacağına düştü. Sandığım kadarıyla eski ekran kartlarında çok bir işe yaramıyor.