GT 730 sisteme Lossless Scaling işe yarar mı?

muhammed eymen

Femtopat
Daha fazla  
Eski bilgisayarım için alacağım. GT 730 ekran kartım var. Lossless Scaling alsam işe yarar mı acaba? Yardım eder misiniz?

Ultra max deluxe bir performans artışı olacağını düşünmüyorum ya ama denene bilinilir.

Eski bilgisayarım için alacağım. GT 730 ekran kartım var. Lossless Scaling alsam işe yarar mı acaba? Yardım eder misiniz?

Hocam internette ücretsizi var onu deneyin ona göre alın ben denedim FPS düştü ekran bozuldu sizde de sıkıntı çıkabilir.

Hocam internette ücretsizi var onu deneyin ona göre alın ben denedim FPS düştü ekran bozuldu sizde de sıkıntı çıkabilir.
Pencere modunda denediniz değil mi hocam? Tam ekran desteklemiyor çünkü.

Pencere modunda denediniz değil mi hocam? Tam ekran desteklemiyor çünkü.

Evet hocam bir 5 dk uğraştım sonra kapadım RDR2'de olmadı, belki internetten indirdiğim için olmamıştır ama zannetmiyorum.

Evet hocam bir 5 dk uğraştım sonra kapadım RDR2'de olmadı, belki internetten indirdiğim için olmamıştır ama zannetmiyorum.
Bu steamda'ki sürekli güncellenen bir versiyon aslında. Bir de onu denerseniz sonuclar belki farklı olabilir.

GeForce 820M ile Valorant'ta denedim. FPS artacağına düştü. Sandığım kadarıyla eski ekran kartlarında çok bir işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…