GT 730 sisteme monitör önerisi

pekerbey

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemi satsaniz 4k etmez bence uygun bir 75hz monitör alın hem butcenize daha iyi olur hem memnun kalirsiniz. Ben 75hz ile keleştim csde yani sorun olacagini sanmiyorum valo cs vb oyunlarda.

Hocam böyle bir sistem için sizce bu monitöre ihtiyaç var mı?

Hocam sisteminiz o monitörden ucuz zaten 1080P'de bile zorlanacağını düşünüyorum GT730'un. Şu an kullanılabilecek en kötü GPU'lardan

Hocam sistemi satsaniz 4K etmez bence uygun bir 75Hz monitör alın hem butcenize daha iyi olur hem memnun kalirsiniz. Ben 75Hz ile keleştim CS'de yani sorun olacagini sanmiyorum Valorant CS vb oyunlarda.

Bütçe varken sistem yukseltilebilir ama ileride de kullanabilmek icin 144Hz ve ustu alinmasi daha iyi olacaktir ve CS:GO Valorant gibi oyunlarda 75Hz yetmez.

Gunluk kullanim olarak ve hikayeli oyunlarda 60Hz yeterli zaten ama FPS oyunlari icin 60Hz yeterli degil.

Hocam sistem yükseltilecekse monitör alınır. Yükseltmeyecekse sistem aynı kalacaksa almasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…