H Hscarry Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 GT 730 ekran kartı, AMD A10 7890K işlemci ve 8 GB RAM var. Oynadığım oyunlar; Terraria, Minecraft, Hollow Knight.
GT 730 ekran kartı, AMD A10 7890K işlemci ve 8 GB RAM var. Oynadığım oyunlar; Terraria, Minecraft, Hollow Knight.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Hscarry dedi: GT 730 ekran kartı, AMD A10 7890k işlemci ve 8 GB RAM var. Oynadığım oyunlar; Terraria, Minecraft, hollow Knight. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız fakat sizin işlemci APU ve sizin taktığınız ekran kartından daha güçlü diye biliyorum.
Hscarry dedi: GT 730 ekran kartı, AMD A10 7890k işlemci ve 8 GB RAM var. Oynadığım oyunlar; Terraria, Minecraft, hollow Knight. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız fakat sizin işlemci APU ve sizin taktığınız ekran kartından daha güçlü diye biliyorum.
H Hscarry Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Evet hocam farkındayım yakın zamanda değiştireceğim fakat şu anlık oyun önerisi için açtım konuyu.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #4 Hscarry dedi: Evet hocam farkındayım yakın zamanda değiştireceğim fakat şu anlık oyun önerisi için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğim o değil ekran kartını sökerseniz daha yüksek FPS alırsınız işlemcinizin kendi grafik birimi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hscarry dedi: Evet hocam farkındayım yakın zamanda değiştireceğim fakat şu anlık oyun önerisi için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğim o değil ekran kartını sökerseniz daha yüksek FPS alırsınız işlemcinizin kendi grafik birimi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H Hscarry Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 Tamamdır hocam anladım şimdi kusura bakmayın.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 29 Haziran 2021 #6 Manhunt serisi.