GT 730 takınca sistem siyah ekran kalıyor

ReXDiyaR76

Hectopat
Merhaba ben şu an sistemimde NVIDIA GeForce 9400 GT kullanıyorum ekran kartı sorunsuz çalışıyor ama bir arkadaştan GT 730 aldım taktım anakart markası HP'nin ekranı geliyor ardından siyah bir ekran geliyor ve takılıyor nedenini bilen var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben şu an sistemimde NVIDIA GeForce 9400 GT kullanıyorum ekran kartı sorunsuz çalışıyor ama bir arkadaştan GT 730 aldım taktım anakart markası HP'nin ekranı geliyor ardından siyah bir ekran geliyor ve takılıyor nedenini bilen var mı acaba?

Ekran kartı bozuktur.

Kontrol ettirmeye götürdünüz mü bilgisayarcıya? Götürün bi, belkide sizin bilgisayarda sorun vardır diyeceğimde onceki ekran kartında sorun olmamış. Muhtemelen ekran kartı bozuktur.

Hayır HD7530, HD5450 ve GT 730'u taktık bilgisayarcı hata aynı sadece siyah bir ekran ama ben kendi ekran kartımı takınca açılıyor ( 9400 GT)

2-3 tane ihtimal var gibi duruyor.
1.ya taktığı bütün ekran kartları bozuk.
2.ya da kullandığı kabloda sıkıntı var.
9400 GT bildigim kadar VGA kullanıyor diğer ekran kartlarında hangi giriş kullanıyor?

2-3 tane ihtimal var gibi duruyor.
1.ya taktığı bütün ekran kartları bozuk.
2.ya da kullandığı kabloda sıkıntı var.
9400 GT bildigim kadar VGA kullanıyor diğer ekran kartlarında hangi giriş kullanıyor?

VGA'da var HDMI'da var ama benim aklımdada şu var ekran kartları bozuk olsa No Source Signal hatası verir ya da 3 ekran kartıda bozuk olamaz GT 730'u denemiştik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı