GT 730 ve G2020 Sistemin Rainbow Six Siege Performansı

136092

Kilopat
İnternette araştırdım kadarıyla Nvidia GT730 Rainbow'u oynatıyormuş ama işlemcim ile ilgili hiç bir video bulamadım, düşük ayarlar veya normal ayarlarda İntel G2020 işlemcim ile Rainbow Six Siege'yi oynayabilir miyim? Hiç araştırmadan satın aldım iade etmekte istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle bir bakkaldan veya Vatandan 4 cigolayt GT 730 aldınız değil mi? Geçmiş olsun, onları en kısa zamanda iade etmenizi öneririm.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle bir bakkaldan veya Vatandan 4 cigolayt GT 730 aldınız değil mi? Geçmiş olsun, onları en kısa zamanda iade etmenizi öneririm.
GT 730 İle GTA V ' yi normal ayarlarda rahat oynamıstım G 2020 İle ancak onun için konu açtıgımda ise de aynı kaldır çöpe at gibi şeyler yazılmıştı neden herkes böyle diyor ama denildiğinin aksine çoğu oyunu normal ayarlarda 30 fps de oynayabiliyorum

Ve birde en çok zoruma giden kartlarımın kötü olması değilde oyunu site aracılıgıyla aldım ve geri iade almıyorlar :)

Reis tabiki ne kusuru sorun yok ama neden bu kadar küçük görüyorsunuz sistemi GTA V oynatan sistem Rainbowuda oynatır galiba :D

Küçük görmüyorum hocam kesinlikle ama işlemci ve ekran kartı çok iyi değil bu yüzden oynatır ya da oynatamaz diyemeyeceğim.

Youtube'da test olabilir baktınız mı hiç ?

Yeni aldiysaniz kazik yemis olursunuz. Bu kismi atlamayalim.
GT 730 4 "Ciguli" diye bakkallarin (!) favorisi oluyor. VRAM'e veya bite bakarak ekran karti almayin.
Sorunuz hakkinda ise pek bir bilgim yok. Atip tutmak istemiyorum acikcasi. Daha bilgili birisi lazim.

Küçük görmüyorum hocam kesinlikle ama işlemci ve ekran kartı çok iyi değil bu yüzden oynatır ya da oynatamaz diyemeyeceğim.

Youtube'da test olabilir baktınız mı hiç ?
gt 730 high olarak oynatıyor videoları var ancak g 2020 işlemcinin videosunu bulamadım

Yeni aldiysaniz kazik yemis olursunuz. Bu kismi atlamayalim.
GT 730 4 "Ciguli" diye bakkallarin (!) favorisi oluyor. VRAM'e veya bite bakarak ekran karti almayin.
Sorunuz hakkinda ise pek bir bilgim yok. Atip tutmak istemiyorum acikcasi. Daha bilgili birisi lazim.
Sistemi dizen ben değilim zaten içinde g 2020 varken abimden aldım ben sadece içinde ekran kartı yoktu param ona yetti gt730 aldım yani

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı