İnternette araştırdım kadarıyla Nvidia GT730 Rainbow'u oynatıyormuş ama işlemcim ile ilgili hiç bir video bulamadım, düşük ayarlar veya normal ayarlarda İntel G2020 işlemcim ile Rainbow Six Siege'yi oynayabilir miyim? Hiç araştırmadan satın aldım iade etmekte istemiyorum.
GT 730 İle GTA V ' yi normal ayarlarda rahat oynamıstım G 2020 İle ancak onun için konu açtıgımda ise de aynı kaldır çöpe at gibi şeyler yazılmıştı neden herkes böyle diyor ama denildiğinin aksine çoğu oyunu normal ayarlarda 30 fps de oynayabiliyorum
Ve birde en çok zoruma giden kartlarımın kötü olması değilde oyunu site aracılıgıyla aldım ve geri iade almıyorlar
Hocam kesin 720p'de oynuyorsunuz yani normal. Ama o paraya daha iyi sistem alabilirsiniz çok pis kazık yemişsiniz. 2.el almadıysanız tabii. O işlemci ve ekran kartı çöptür. @FantastikTürk, @Silinen üye
Hocam kesin 720p'de oynuyorsunuz yani normal. Ama o paraya daha iyi sistem alabilirsiniz çok pis kazık yemişsiniz. 2.el almadıysanız tabii. O işlemci ve ekran kartı çöptür. @FantastikTürk, @Silinen üye
Yeni aldiysaniz kazik yemis olursunuz. Bu kismi atlamayalim.
GT 730 4 "Ciguli" diye bakkallarin (!) favorisi oluyor. VRAM'e veya bite bakarak ekran karti almayin.
Sorunuz hakkinda ise pek bir bilgim yok. Atip tutmak istemiyorum acikcasi. Daha bilgili birisi lazim.
Yeni aldiysaniz kazik yemis olursunuz. Bu kismi atlamayalim.
GT 730 4 "Ciguli" diye bakkallarin (!) favorisi oluyor. VRAM'e veya bite bakarak ekran karti almayin.
Sorunuz hakkinda ise pek bir bilgim yok. Atip tutmak istemiyorum acikcasi. Daha bilgili birisi lazim.