GT 730 ve GTX 750 Windows XP ve Vista destekler mi?

798799

Femtopat
Arkadaşlar selam, bu iki ekran kartı XP ve Vista'yı destekliyor mu? Vista kurup GTA 5 oynayacağım. 7 de kurabilirim. XP sevmiyorum ama sordum.

RAM'in 8 ve SSD varsa Windows 10 kur Vista sıkıntılı Windows 7'ninde desteği çok kalmadı.

RAM'in 8 ve SSD varsa Windows 10 kur Vista sıkıntılı Windows 7'ninde desteği çok kalmadı.

Orası doğru hocam, Vista aslında iyi sistem ama RTM sürümü sorunlu. 7'nin de desteği kalmadı maalesef doğru MSI olanlarından arıyorum, Gigabyte'da olur. 4 GB olanlarından lazım. Linkini atarsanız sevinirim. Sıfır olsun.

Zaten şu an anakartla işlemciyi falan değiştireceğim, tarayıcı işini hallederiz. Bir de Windows 7 de güncellemeler bir şekilde yükleniyordur, Vista'da 2 yıl önce yine yükleniyordu ama şu an tüm yöntemleri denememe rağmen yüklenmiyor.

Öyle olmaz hocam RAM DDR kaç olduğu frekans bilgileri CL'si kaç gibi şeyler lazım CPU Z uygulamasından bakabilirsiniz.

Öyle olmaz hocam RAM DDR kaç olduğu frekans bilgileri CL'si kaç gibi şeyler lazım CPU Z uygulamasından bakabilirsiniz.

Anladım hocam, 775 pin DDR3 anakart arıyorum.

Hocam peki GTX 750'nin linkini atabilir misiniz, 4 GB olanından.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…