GT 730 ve i3 işlemciyle GTA 5 oynamak

Chairax

Centipat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Forumda yeniyim ve bilmediğim şeyler varsa affedin lütfen. GTA V oynayabilir miyim? 30 FPS benim için gayet yeterli olabilir. Hiç itiraz etmem. Şu an bütçem yok ekran kartı daha sonra bakarım. GTA V oynayacağım ayarlar hepsi normal sadece water quality High. 800x600 oynayacağım ve gözlerim alışkın. Oyunu orijinal olarak alacağım eğer kaldırırsa. Teşekkürler yardım ederseniz beni mutlu edersiniz :)Bu arada GT 730 modeli 1330 MHz seclife 2 GB 128 Bit.
Intel i3 işlemci, hızı ise 3.20 GHz.
8 GB bellek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açarsa orta ayarlarda değil hepsi low ayarlarda açar. Ama bence açmaz.

Oynayabilirsiniz 800x600'de. İşlemcinin tam modelini söylerseniz daha iyi olur. Daha yüksek çözünürlükler de deneyebilirsiniz tabi. Arkadaşım 1440x900 orta oyarlarda r7 240 ile +30fps oynayabiliyordu. Bu kartlarda aşağı yukarı eşdeğer zaten.

Bir zamanlar R7 240 ile oynamıştım. Sizin kartınız ile denk. Texture ve reflection high yapın gerisini normal yapın. 1366x768 çözünürlükte 40-50 FPS oynayabilirsiniz.

GT 730 bu oyunu rahat oynatır.
Hocam GTA5 için işlemci faktörü de önemli. İ3 yazıyor. 1. Nesil i3 olarak anladım ben. O işlemci ile zor oynar.

Arkadaşın sisteminin aynısı bende var tek ekran kartı modeli değişik. 3.20 GHz i3 dediğine göre 3210 olması lazım yani 3.nesil benimki öyle.

Yanlış bilgi nerede? 800x600'de oynayabilir miyim diye sormuş ben de oynayabilirsiniz diyorum. Düzenledim sonradan mesajı daha yüksek çözünürlükler deneyebilir diye.
Düşük çözünürlük söylediğiniz için söyledim. Mesajı sonradan düzeltmişsiniz.
Hocam GTA5 için işlemci faktörü de önemli. İ3 yazıyor. 1. Nesil i3 olarak anladım ben. O işlemci ile zor oynar.
i5 2400 bile rahat oynattı bende. i3 muhtemelen GT 730'u besleyecktir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı