Chairax Centipat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 324 Çözümler 1 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #11 Soruna gelecek olursak güzel dostum , oynarsın diye düşünüyorum.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #12 selenditayfa dedi: Düşük çözünürlük söylediğiniz için söyledim. Mesajı sonradan düzeltmişsiniz. İ5 2400 bile rahat oynattı bende. İ3 muhtemelen GT 730'u besleyecktir. Genişletmek için tıkla... Bunda herhangi bir yanlış bilgi yok.
selenditayfa dedi: Düşük çözünürlük söylediğiniz için söyledim. Mesajı sonradan düzeltmişsiniz. İ5 2400 bile rahat oynattı bende. İ3 muhtemelen GT 730'u besleyecktir. Genişletmek için tıkla... Bunda herhangi bir yanlış bilgi yok.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.467 Çözümler 15 6 Nisan 2020 #13 Orta ayarlarda oynayabilirsin. Kasma yaşarsan yavaş yavaş düşürebilirsin ayarları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Orta ayarlarda oynayabilirsin. Kasma yaşarsan yavaş yavaş düşürebilirsin ayarları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S selenditayfa Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 6 Nisan 2020 #14 Rambo Okan Güler dedi: Bunda herhangi bir yanlış bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Okuyunca 800x600'de ancak oynanılabilir diye anladım kusura bakmayın.
Rambo Okan Güler dedi: Bunda herhangi bir yanlış bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Okuyunca 800x600'de ancak oynanılabilir diye anladım kusura bakmayın.