GT 730 ve i5 4460'lı sistemin ederi nedir?

Kuzenim hemen satıp yeni sistemi dizmiştik onu eğer sizde bir bütçe belirlerseniz uygun bir şey ayarlarım.
hocam bilgisayarı alalı 1-2 sene oldu inanın fiyat verebilecek kadar bilgili değilim ondan sordum zaten buraya sizce aşağı yukarı ne olur

Hocam bu zamanda boş kasalar 1000-1500 arası zaten kasa 5 fanlı RGB oyuncu kasası.

Kasa çok iyiyse sistem ortalama 2.5k edebilir ama karşı taraf belki kasa ve PSU fiyattan dolayı istemeyebilir zaten pazarlık yaparsınız PSU 350W çok fazla ederi yok isterseniz kasa çok iyise onu aradan çıkarabilirsiniz parça olarak satıp kasayı yine kullanırsınız.

Kuzenim hemen satıp yeni sistemi dizmiştik onu eğer sizde bir bütçe belirlerseniz uygun bir şey ayarlarım.
hocam elimde bu kasa var ve nakit olarakda 2k 3k arası para var

kasayı satmayıp sadece parça yenilemeyi de düşündümde anakartım çoğu yüksek parçayla uyumlu değil sanırım onu da yenilemek gerekiyor

Hocam bilgisayarı alalı 1-2 sene oldu inanın fiyat verebilecek kadar bilgili değilim ondan sordum zaten buraya sizce aşağı yukarı ne olur?

Hocam biz sadece kasayı 1200'e bırakmıştık parçalarla birlikte 4'e okutmuştuk.

Hocam biz sadece kasayı 1200'e bırakmıştık parçalarla birlikte 4'e okutmuştuk.
yine 4k 5k arasına okutsak nakit 3kya yakın param var 7-8kya bundan iyi bir sistem toplanır heralde

@Adnan Efe Kaç TL'ye satmayı bekliyorsunuz peki? GT730'lu, 9 yıllık işlemcili PC'ye sahipsiniz. 3-4 bin lira mı bekliyorsunuz? Ederi 2 bin TL. Hadi bilmeyen birisi gelsin 2.500 TL'ye alsın.
tamamdır hocam sağ ol

Yine 4K 5k arasına okutsak nakit 3kya yakın param var 7-8kya bundan iyi bir sistem toplanır herhalde.

Tamamdır hocam sağ ol.

Hocam biz bilgisayarcılara sattık sizde öyle yapın biz gittiğimizde almışlardı sizinkini de en azından 3'e alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…