GT 730 ve i5 4570 Sistem Yükseltme

BayMutsuz

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaslar herkese merhaba. i5 4570 3.6GHz, 12 GB DDR3 RAM, 300W guc kaynagi, GT730 ekran karti, H81 H3-M4 anakartim mevcut. Ben buna ekran karti ve guc kaynagi takviyesi yapmak istiyorum. Ne onerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1650 Super alabilirsiniz. PSU olarak High Power 500W yeterli olacaktır.

Hocam video incelemelerde RX580 ile darboğaz yapan bir işlemci 1650 Super taşıyamaz gibi.
RX580 ile %20-%25 arası darboğaz gördüm.

Taşır hocam. Bazı oyunlarda darboğaz olabilir. Bence imkan varsa alınabilir. Yüksek çözünürlükte 12 GB RAM ile %20 darboğaz vermez.

Ben arastirdim biraz ama RX570 tasimazmi.

RX580 alırsanız grafik ve çözünürlük yükseltip kullanabilirsiniz yükü GPU'ya verirseniz sıkıntı olmaz.
Taşır hocam. Bazı oyunlarda darboğaz olabilir. Bence imkan varsa alınabilir. Yüksek çözünürlükte 12 GB RAM ile %20 darboğaz vermez.

Evet fark ettim yanlış işlemci ile incelemesine bakmışım ama %4-%5 darboğaz söz konusu ki ciddiye alınmayacak bir değer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam gayet başarılı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam gayet başarılı.

Aynen öyle lakin CPU ağırlıklı oyunlarda grafikleri açabileceği son sınıra kadar açmalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı