GT 730 ve Q6600 için 400W PSU Yeterli mi?

DreamSoldier46

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Eski sistemime GT 730 eklemek istiyorum. Mevcut islemcim Intel Core 2 Duo E4500. Bu işlemcinin GT 730 ile darboğaz yapacağını düşündüğüm için islemcimi Q6600 takviyesi yapmak istiyorum. PSU'da haliyle değişmesi gerekiyor. 400 Watt'lık bir PSU düşünüyorum fakat bu PSU'nun yeterli olup olmadığından şüpheliyim. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca sistemin diğer parçaları ile ilgili de yorumunuzu belirtiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterlidir, ancak upgrade yerine bütçenizi zorlayabilecekseniz direk sistemi değiştirin.
Aslında yaşımı belli etmek istemiyordum ama sanırım lazım artık. Şu an 8. sınıfı okumaktayim. Eğer babamın istediği nitelikte bir liseyi kazanırsam bana 3000-3500 Tl bütçe verecek. Ben kazanamazsam elimde iyi kötü bir şey olsun amacıyla upgrade yapıyorum. Zaten kazanırsam ...

Kardeşim o zaman sana tavsiyem şudur: Zaten sınav yılın, bunları takma, bilgisayarı da salla. İnşallah iyi bir lise kazanırsan o zaman sana bütçene göre kral bir sistem dizeriz. Yok olmadı, o zaman upgrade yaparsın. Şu an upgrade yapma. Yapsan bile bu sene bilgisayarla uğraşmanı hiç tavsiye etmem. Ben de çok yaşlı değilim, lisedeyim. Ve kendi yaşadıklarıma göre söylüyorum, upgrade yapacaksan da yenileyeceksen de sene sonunu bekle.

Çok samimi ve çok güzel bir tavsiyede bulunmussunuz. Tesekkur ederim. Zaten babam tedbirini aldı. Bilgisayar yasak. Aslında dediğiniz gibi yaparak hem param daha cok birikir daha üst seviye bir upgrade yaparım. Haklısınız. Bu sene tehlikeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…